Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu personel alımlarında kpss yerine ömss-ekpss istenmeli

grcnckr

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
kamuda alınacak olan ara alımlarda hep kpss puanı istiyorlar neden ömss ekpss puanı istemiyorlar bunla ilğili çalışma yokmu acaba yeni giren ekpss yönetmeliğinde bu konudan bahsedilmiyormu acaba

Artık işkur ilanlarınada ekpss geçerli olacak.

öyle dionda kardeş kars milli eğitime daimi işçi ilanı çıkmış kpss dior

bundan sonrası için ekpss sınavı düzenlendikten sonra arkadaşım....

Yönetmelik yayınlandı araştır bir oku istersen....

Kamu kurumlarının alt yapısı, bilgi işlemini üstlenen özel bir şirkette İnsan kaynakları ve personel işlerinden sorumluyum arkadaşım...

ibo çok iyi bir işin var ama maşallah bilginde süper hemen her engellinin sorunlarına cevap verebiliyorsun ama az çok bende biliyorum engellilerle ilgili kanunları ama ben özelde çalıştığım için paylaşamıyorum yani kafa arkadaşlarım yok burda ben özelde edindiğim tecrübemi kamuda uygulasam varya o zaman gör beni ama boş işte atanamıyoruz iyi de puanlar alıyorum olmuyor...

Çok teşekkür ederim her engelli olanın yapması gereken bir durum eğer doğru bilgim varsa paylaşırım aksi halde cevap vermiyorum zaten, engelliler eminim ki çalıştıkları kurumlarda sağlıklı insanlardan çok daha fazla katkı sağlarlar biliyorum ancak işte pozitif ayrımcılık deniyor, yönetmelikle tekrar verilenler elden alıyor kimse bilmiyor, sıkıntıların ana kaynağı da bu zaten umarım herşey gönlüne göre olur dostum...

Üst Alt