Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu kurumlarına atanmak için sınavdan kaç puan almak gerekir?

Karaaslan

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba canlar,özellikle sınavı kazanmış ve ataması olmuş arkadaşlardan istirham ediyorum.Atanmak için yeterli olan puan kaç oluyor.Lütfen bilgilendirir misiniz.Ben de ona göre ders çalışırım.Daha önce yazmıştım;ama tatmin edici yanıt alamadım.Kaynak kitapla ilgili net,somut,tecrübe edilmiş öneriler bekliyorum.Hoşçakalın...

Belli bir puan yok. Puana göre sıralanıp kontenjan kadar alıyorlar. 15 puanla bile atanan oldu. Ancak genelde puanlar 80 civarı gezer.Bazen daha da yüksektir.

nerden girdiğine bağlı birde siirt sağlık bakanlığı lisans memur bölümünden 30 puan alan bir kişi yerleşti mesala biz istanbuldan girdik 72 aldık atanamadık nasıl adalet süper demi onun için çalış puanı düşünme bana sorarsan

lise mezunu ve memur olarak atanmak isteyen çok çalışmak zorunda çünkü başvuru çok oluyor ve atanmada puanlar yükseliyor

eğer bir mesleğin varsa ve bu alana yönelik sınava giriyosan yerşeşme şansın daha yüksek oluyor

kaynak olarak ortaöğretim ders kitaplarını önerebilirim
ve daha önce yapılmış engelli sınav sorularına bi göz atın

Puan almak diye bir şey olamaz . Çünkü soruların kolaylığı veya zorluğu yerleştirme işlemlerinde büyük faktör. Ne kadar puan almalıyım derseniz de çok puan derim .. :)

Kolay gelsin

Üst Alt