Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu kurumlarına açıktan atamayla engelli statüsünde personel alınıyormuş!?

onural kahan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
bugün işkurun müdürü ile görüştüm, türkiye geneli bazı kurumların hiç özürlü alımları yapmadıklarını ve buralara açıktan atamayla alıyorlarmış. mart 15 2009 tarihinde devlet demir yollarına 45 puanla özürlü alınmış açıktan atamayla şimdiye kadar devlet demir yolları _2 kızılay kan merkezine hiç bir şekilde özürlü alınmadıgını sadece açıktan atamayla oluyor ister kpss den 1 puan al kafi yeterki o kurumdan seni istesinler bu tiyoyu çok iyi kullanın yeterki biri sizin ve bizim elimizden tutsun saygılarımı sunarım

Dediklerinizin aslı varsa işe siyaset el atmış anlamı çıkıyor

dediklerimin aslı var çünkü size en yakın iş kura gidip sizlerde sora bilirsiniz bunu yazmaktaki maksatım bu işin siyasetle bitecegidir adamı varsa yapan yapsın ben şuan için bulamıyorum buldugum zaman hayatta af etmem saygılarımla

yok kardeşim geçen yıl bir yılda tam 13 adet yazılı sınava giridim sözlü hariç

vay halimize evde işsiz kaldık desenize

torpil olmazsa birhiçsiniz demektir. benbankacıydım kovuldumhastalğımdan dlayı hangi sınavada girdiysem bespara etmedi . ne yapayım

kamuya açıktan alım yapıldığını bilmiyordum.senelerce sınava çalışıp iyi puan almaya çalışan arkadaşlara düpedüz haksızlık bu.

Bir süpriz daha

ALLAHIN İSMİ SİZLERİN VE AİLENİZİN ÜZERİNDE OLSUN geçen yazımda yazmıştım 2 kurumda kesin olarak açıktan atamayla aldıgını ALLAH için biz giremiyorsak bari birileri size vesile olsun sizler girin en önemli bir konu var bu hepsinden önemli HANGİ KURUM KPSS İLE ALIM YAPARSA YAPSIN İSTERSEN SEN 1 PUAN VEYA HİÇ GİRMEMİŞ OL SENİ OTOMATİK OLARAK SÖZLÜ SINAVINA DAHİL EDİYORLAR AMMMMMMMMMMMMA İŞ KURA BURDA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR SİZİ BU NİHAİ LİSTEYE SADECE İŞKUR İSMİNİZİ YAZABİLİR KURUMUN BUNA İTRAZ ETME HAKKI BİLE YOK EH İŞTE ADAMIN YOKSADA SÖZLÜDE SENİ ELERLER EN AZINDAN NOKTA ATIŞI YAPA BİLİRİSİN ŞUNUDA BELİRTEYİM BALDIZIM AVUKAT İŞ KUR MÜDÜRÜNÜN SEKRETERİ YENGEM YANİ HAYBEDEN YAZMIYORUM ŞİMDİ SÜPRİZE GELELİM BU HAKLARI KAZANMANIZ İÇİN ELİNİZDE BİR RAPORUNUZUN OLAMSI GEREK

arkadaşlar ben 2005 yılında demiryollarına girdim.torpilim falan yoktu. kpss den 85 puan aldım
benle birlikte giren arkadaşın puanıda 85 yani iyi puan alıp dogru yolu izlemek gerekiyor.Geçici işçi hariç demiryollarına hiç adam alındığını görmedim.Kısa bir süre sonra özelleştirilir.Demiryollarının muhtelif kısımlarını özel şirketler yürütüyor.Arkadaş burayı diyorsa olabilir.Ama kadrolu diyorsa bu imkansız.

o zaman iyi ögren

15 mayıs 2009 da devlet demir yollarına 46 puanla açıktan özürlü elman atandı(memleketide erzincan)yetmezmi iş kura gir sor kendi memleketinde iş kur müdüründen rica et nerelere açıktan atama yapıldıgını sana söylesin 2008 yılı itibariyle 13 adet sınava girdim bizzat 3 kez ankara 2 mardin 2 batman 1 şınak digerlerinide diyarbakırda girdim

----------

vilanjike yazılmış bir yazıdır 15 mayıs 2009 da devlet demir yollarına 46 puanla açıktan özürlü elman atandı(memleketide erzincandır)yetmezmi bil bakanımız nereli erzincan ayrıca 20 temmuz 2009 diyarbakır iller bankasına açıktan özürlü ataması yapıldı kpss 63 puanla iş kura gir sor kendi memleketinde iş kur müdüründen rica et nerelere açıktan atama yapıldıgını sana söylesin 2008 yılı itibariyle 13 adet sınava girdim bizzat 3 kez ankara 2 mardin 2 batman 1 şınak digerlerinide diyarbakırda girdim

Bakanların atama yetkisi var ya, bunlarda o şekilde olmasın.Bende bizim burdaki işkur'a bir soracağım.Başka ne dolaplar dönderiyorlardır kimbilir...Allah hakkımızda hayırlısını eylesin..:mad:

Üst Alt