Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu işçileri memur olmak için istifa mı etmeli?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlar merhabalar,
kamuda işçi olanlar memur olmak için istifa edip daha sonra sınava mı başvuracak.peki ya kazanamazsak tekrar işe dönme ihtimali var mı?
bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler.

Özellikle kpss yi kazanıp da atması yapılmayan onlarca engelli öğretmen var. şimdi mevcut durumundan istifa edip de başburuda bulunan ve ataması yapılmayan kişiler ne yapacak büyük bir mağduriyet doğuyor ortaya.
Mesela sitede okumuştum bir kardeşimiz emeklilik için dilekçe verip işten ayrılıyor ve emekli olamayıp aylarca işsiz kalıyor.
Bizler de garanti olmadan hareket etmemeliyiz. Har adımdan korkar olduk.

Bu gidişle kanun ve yönetmelikleri eberleyeceğiz, bu konunun iyice araştırılması lazım.
Benim bildiğim kadarıyla memurlar istifa etmek zorundalar fakat işçiler son anda istifa etseler de olur....

istenilen koşullar arasında böyle bir ifada göremedim. kpss ye de mi istifa edip girecz yoksa yahu bu ne böyle.

Bildiğim kadarıyla kpss'ye ilk defa memur olacaklar girebilir... Bunun dışında bir kısıtlama varsa da ben bilmiyorum.

zaten calısıyorsun niye istifa etmek zorunlugu duyuyorsun onu anlamıs deyilim iyi kötü idare et ???

Üst Alt