Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastasıyım, 1800 gün primi doldurursam malulen emekli olabilir miyim?

dinarli_03

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
26 yasındayım dogustan, kalp hastasıyım. 13 yasında bursa yuksek ıhtısas hatanesınde kalp amelıyatı oldum. kontrollerı gıdıyorum. 3. dereceden kalp yetmezlıgı var. ömur boyu kullanmam gereken 2 tane hapım var.
ssk lı olarak bri avm de calısıyorum ssk mı 1800 gune tamamladıktan sonra malulen emeklı olabılır mıyım?
ayrıca sag sırt bolumunde tek taraflı kamburluk var ve vucudum sol tarafıma dogru kayık. askere elverıslı degıl raporum var. ankara gatadan cabuk yorulma tıkanma ve hipertansıyonum var.

yardımcı olursanız sevınırım
şimdıden teşekkürler

İlk sigortalı olduğunda malul olacak derecede işgücü kaybının olmaması gerek. Bu malulen emeklilik için en önemli kriter.
Şimdi, sen ilk sigortalı olduğunda Maluliyet Cetveli'ne göre malul değil idiysen, ama 1800 günü doldurduğunda malul isen, o zaman -kurum mırın kırın etse de- malulen emekli olabilirsin.

Üst Alt