Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaldırımda habersiz yürürken... [O an]

gokcell

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Son adımlarımdı. Bu adımlarımın beni bir daha yürüyemeyecek hale getirecek kazaya doğru götürdüğünü nerden bilebilirdim.
Tam o noktaya, tam o anda! Kayıp kontrolü kaybeden araç kaldırıma çıkmış, habersiz olan bana arkadan çarpmıştı. Yere yığılıp kalmıştım. Ambulans görevlilerinin bağırışlarıyla gözlerim açıldı. 'Elini havaya kaldır!' 'Ayağını hissediyor musun?' Tüm gücümle kaldırdım ama ellerim yerdeydi. Bacaklarıma dokunuyorlardı ama hiçbirşey hissetmiyordum.
Yerden toplayıp hastaneye yetiştirdiler. MR çekildi ve boynumun kırıldığını, c5 seviyesinden omuriliğimin yaralandığını öğrendik. Boynum vidalarla, platinle sabitlendi. Yoğunbakım, FTR, zorlu bir süreçten geçtim.
Hayatım bir anda tamamen değişmişti. Yürüyemiyor, ellerimi kullanamıyordum. Silbaştan bir mücadelenin içerisindeyim şimdi. Eskinin acısını, geleceğin ağırlığını geçtim. Hayatı şu an nasıl daha güzel değerlendirir, daha dolu paylaşır, daha keyifli yaşarım onun derdindeyim.
Anlamlı olması da bu şekilde olacak!

Geçmiş olsun arkadaşım ..Umarım herşey gönlünce olur...

çok geçmiş olsun hayat herşeye rağmen güzel.
mücadele emekten başka bişi yok
sabır etmek güçlü olmak hayata inat yaşamak.
nefes alıyoruzya şükürler olsun..

geçmiş olsun olmlu şeyler söylemeye hakkı olan biriyim senin yaşadıklarına benzerşeyler yaşadım şu an ayaktayım eminim mücadele ve gayretle sizde daha iyi durumlara gelebilrsiniz.

Geçmiş olsun yinede şükredelim Allah size sabır ve mücadele gücü versin inşallah sevgiyle kalın

Çok geçmiş olsun. Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer. Yaşama bağlılığınızı ve mücadelenizi hiç bir zaman bırakmayın. Herşey gönlünüzce olsun.

acını paylaşıyorum arkadaşım.

Seni o kadar iyi anlıyorumki.14 ay önce iş yerime öğlen yemeğimi almış giderken minübüsün dingili kırıldı ve önce başka araçları sonra da beni altına aldı.Ve sonrası ....Önce yoğun bakım sonra 3 ay hastanede yatmak,7 ameliyat bacak koptu kopacak derken onun anlatılmaz acılarla dolu pansumanları,ayağımda kocaman ilizarovlar 8 ay durdu,kalkmadan 6 ay yattım ve diğer şlemler... ve hala hastanaye gidip geliyorum.Ama hep hamd ettim daha beter olabilirdim.Şimdi değneklede olsa yürüyorum.Ayakta olmak zorundayım kendi adıma diyorum.Çünkü 2 çocuk annesiyim.Arkadaşım Allah sanada ve tüm hasta kardeşlerime acil şifalar versin ve kimseye böyle acı yaşatmasın.

geçmiş olsun..yaşama sevinciniz hiç bitmesin...

geçmiş olsun dilerim her birinizin yarın ki yaşamları bugünlerinden daha güzel olur inş.

Geçmiş oldun arkadaşım.. Hayatımız her zaman risklerle doludur. Yanın ne olur kimse bilmez..

avcı komando arkadsım yazını dehsetle okudum okadar badire atlatmıssın valla bravo senin basına gelen pismiş tavugun asına gelmemistir.cok gecmis olsun ama kurban kestinizmi yada ailen bir düsünsün adakları varmıymıs unutmus olabilirler cünki bence böyle birsey olabilir

geçmiş olsun...ne kolay değilmi geçmiş olsun...geçene geçer....geçmeyene zaten hayat zindan edecek laf yok..

coooook geçmiş olsun arkadaşlar allah acıl şifalar versin inşş

geçmiş olsun..rabbim sabır güç ve şifa versin...

Üst Alt