Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protezi için 27 yaşında olmam risk yaratır mı?

abdurrahman27

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar herkese çok geçmiş olsun yaşım 27 kalça protezi kullanmak zorundayım yaş genç olduğu için riskli diyolar bu yaşlarda takan varmı acaba

geçmiş olsun, eğer sürekli ağrınız hareket kısıtlılığınız varsa günlük hayatınıza devam etmenizi engelliyorsa yaşın çokda önemi yok bu durumda işkence çekmeninde yeni yapılan protezler dayanıklı malzemeden yapılıyor seramik vs. 25-30 yıl kadar ömrü olduğu söyleniyor o zamana kadar revizyon teknolojisi ilerliycektir zaten. Bende 30 yasımda oldum ağrılarım bitti. Yalnız doktorunuzu cok iyi seçin çok fazla protez yapmıs tecrübeli bir doktor olsun.

teşekürler sizede geçmiş olsun burda prof doktor serdar necmi oğlu ilk kaza yaptığımdao ameliyat yapmıştı ozaman da demişti kalça kemiği sıkıntı olabilir 4 yıl birşey olmadı şimdi oldu ve tekrar onun yanında ameliyat omayı düşünüyorum sizin tavsiye ettiğiniz bir doktor varmı.

Eğer mümkünse sizin doktorunuza protez olmuş birileriyle irtibata geçmeye çalışın memnunmu durumundan onu teyit edin isterseniz. Bende ameliyat olmuş bir arkadaşımın tavsiyesiyle Ankara Atatürk hastanesi Murat Bozkurt hocama ameliyat oldum hocam mükemmel bir insandır sayesinde ağrılarım gitti çok şükür.

Teşekkür ederim ama ank uzak oluyor ben de önce adana da özel ortopedia hastahanesinde olacaktım ama bir dostumuz oda ortp doktoru oraya git gel kontroller sıkıntı li olur dedi bu doktoru tavsiye etti

sel@m neslihan hanım ben 3 hafta önce ameliyat oldum doktorum bana 1 ay sonu direk basıp yürümemi söyledi ama ben 1 ay daha baston denemek istiyorum sizin fikrinizi almak istiyorum.

Geçmiş olsun arkadaşım ameliyaınız nerede yapıldı kim yaptı tek taraflımı çift tarafmı yapıldı
yardımcı olursan seninirim teşekkürler

geçmiş olsun trafik kazası falanmı yoksa kireçlenme yada çıkıktan dolayımı ameliyat oldun nerede oldun kim yaptı yazarsan sevinirim

istanbul türkiye hastanesi birol tarık şener özel ama 15 bin aldı tek proteze yakında sağ bacak için gitcem

abdurrahman bey drnuz bastonlarınızı atmanızı söyledi ise atınız bastonlu yürümek bir nevi tembellik oluyor bende 15 sinde attım ve drum bana hastaneden çıkmadan bastonlarımı attırdı ve bastonsuz çıkardı hastaneden ilk devrede yürümende sıkıntı oluyor kendini kasmalar oluyor ama zamanla korkunu atıp hafif hafif basabiliyorsun ve ben hastaneden çıkar çıkmaz parkta spor aletlerinde kendimi yormadan egzersiz yaptım
abdurrahman bey risk varmı diye sormuşunuz her ameliyatın kendine göre artıları eksileri var evet riski var ama emin ellerde uzman kişiler tarafından yapılması gerekiyor protez vucuda girince kesinlikle koşulmayacak zıplanmayacak ve sıçranmayacak bunlar yapılmazsa protez aşınmaz uzun yılları gidebiliyormuş akibiyetinde bol bol hareket yürüyüş ve bana dr bol güneş al dedi protes iice kaynasın dedi mehmet turan kardaş kendi alanında mükemmel bir doktor ben bu konuda çok pinpirikliydim gitmedim özel ssk uzman doçent kalmamıştı ve bunu buldum tavsiye üzerine süper bir dr idi tavsiye ederim tercih sizin

merhaba arkadaşlar..
öncelikle geçmiş olsun bende kirecleme sonucu çift taraflı 20 gün arayla 2008 yılında cerrah paşa tıp fakültesinde dr nafiz birsel hocaya amalıyat oldum çok şükür bu güne kadar hiç bir sıkıntım olmadı ağrılarım yok oldu bir genç kardeşimizi her dgittiği dr amalıayat olamsın demişler tesadüfen engelliler biz forumu dakı benim yorumlarımı okuyunca genç kardeşin ailesi bana ulaştılar beni amalıyat yapandoktora yönlendirdim onunda çift taraflı protez amalıayatı yaoıldı ama onu özel hastanede yapmışlar 15,000 tl den bahsettiler yanılmıyorsam amalıayat cok başarılı geçtiğini söylediler arkadaşımız amalıayat olurkene 24 yaşindaydı uzun zamandır arkadaşı ile haberleşemedik iyi bir dr olursa demekkı genc hastalara protez yapılabiliyor geçmiş olsun..

tokatlı kardeşim sana da geçmiş olsun ALLAH şifa versin mutluyum çok teşekür ederim ben ameliyat oldum diyarbakırda özel memorial hast oldum prof doktor serdar necmioğlu çok iyi bi hoca umarım Rabbim hepimize şifa verir protezler ömür boyu kalır. sağlıklı mutlu günlere

Üst Alt