Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça çıkıklığı için doktor önerir misiniz? Doç. Dr. Hüseyin Botanlıoğlu..?

dilos08

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba sağ bacağımda kalça çıkıklığı mevcut. 8 cm kısalığım var sağ bacakta ..Cerrahpaşa Tip fakültesi hastanesinde DOÇ.DR. Hüseyin BOTANLIOĞLU'na göründüm tanıyan var mı nasıl bir doktordur. Ve ayrıca İstanbul'da hangi doktorları önerirsiniz?

dilos08

Merhabalar,
öncelikle çok geçmiş olsun, istanbulda Acıbadem Kadıköy Hastanesinde Doç. Dr Alper Kaya var benimde kalça protezi amelyatlarımı yapmıştı çok memnun kalmıştım. Önceden Ankaradaydı kendisi. Eğer muayene olmak isterseniz telefon numarasını verebilirim. Çok başarılı bir hocadır.
Tekrardan geçmiş olsun.

Merhaba
verirseniz sevinirim:)
Teşekkür ederim.

merhaba,

size kendi doktorumu söylemek isterdim ama vefat etmiş... yıllar önce pes ekinovorus tanısıyla ayağımı tedavi etmişti. Türkiye'nin ilk spor doktorlarındanmış, Allah karşılaştırdı bizi, yanlış ameliyatlardan kurtardı beni... adı kut sarpyener'di... İstanbul'da Şişli Can Hastanesi'nde kendi ekibi vardı, beraber çalışıyorlardı...

hmm. :( toprağı bol olsun.allah rahmet eğlesin. Düşünüp yazmanız bile güzel teşekkür ederim. suret

hmm. toprağı bol olsun.allah rahmet eğlesin. Düşünüp yazmanız bile güzel teşekkür ederim. suret

böyle şeylerin merkezi İstanbul ve Ankara, ama benim ayağım İstanbul'da tedavi edildiği için İstanbul :) ameliyata karar vermek en büyük adım, ikinci adım doğru doktoru bulmak, eğer imkanınız varsa özel doktorlara bakmanızı tavsiye ederim. iki defa devlet hastanesnde yanlış ameliyat olduğum için kimsenin bu durumdan mağdur olmasını istemem. Şimdiden geçmiş olsun, Allah hayırlı kişilerle karılaştırsın...

merhaba.Bende Araştırıyorum Doktor.Benimde sol ayakda 7 cm kısalık var. Polei sekeli yani çocuk felcine bağlı. Adanada ÖZel Ortepedia hastanesi var. Sadece kemik üzerine çalışıyor. Orda prof. dr. mahir gülşen var. ona gittm bende 5.5 cm uzatırız dedi. bende karar veremiyorum.

lülü vel mercan

merhaba öncelikle bu dediğim doktor bana en az 1 cm kısalık kalır dedi ama doktorla ilgili cv yada hasta yakınların yazdığı yorum bulamadığımdan çok tereddütteyim. Bir kaç kişi Prof DR fahri Erdoğan'ı önerdi malum tedavi ücreti 500 TL onu geçtim bir başkası ameliyatına 18 bin TL ödemiş. Ben devlet çalışanıyım malum maaşları ve biriktireceğim miktarı anlamışsınızdır. keşke elimde olsa en yüksek kişinin ellerinde olsam ama iste bazı konular kısıtlı olunca kendim elinden geleni yapmaya çalışıyorum :(

LÜ'LÜ VEL MERCAN kafanızı karıştırmış gibi olmayayım ama; evet doktorlar zaten uzatırız der onda sıkıntı yok... bu doktorlar için en kolay ameliyatlrdandır ama hasta için en zor ameliyatlardandır. hasta uzun bir tedavi sürecine girer ve tabiki sancılı... 5,5 cm için en az 4-5 aylık bir süreye ihtiyacınız vardır. Ama yaşın ilerlemesine bağlı olarak kemiklerin kaynaması da zorlaşmaktadır. Hasta uzun bir dönem sancılı yaşadıktan sonra kemikler kaynamayınca da psikolojik çöküntüye uğramaktadır. ben bu kadar acı çektim ama sonuç olmadı diye düşünmektedir. uzatma ameliyatı sürecini bir süre çok araştırdım. Ama sancılı süreçleri yaşamak ve olmama ihtimalinin olması açıkçası ameliyatı hiç mantıklı düşündürmedi bana... vücut 2 cm'e kadar kendini absorbe edebilir. yaradılışımız böyledir. sizin için geriye 3,5 cm kadar bir uzunluk kalıyor, onu da ortopedi ürünleriyle halledebilirsiniz. bunları yönlendirici olması açısından sizinle paylaşıyorum. Kolaylıklar dilerim.

evet. bende memurum doktorda benden 6 bin tl istedi ameliyat ve hastane masrafları herşey dahil. sgk lı oldugum için . normalde 20 bin liraymış. ben uzun zamandır araştırıyorumda. ameliyat sorun degil asıl önemli olan sonrası bakımı tedavi devamı. ev uygun degil 2 kat merdiven vc vesaire ameliyat sonrası ortamı ayarlamak lazım. birde benim yaş 45 ve kas ve kemiklerim zayıf. post poloei tanısı koydular. daha kötüye gitmeden ameliyat olmak istiyorum yoksa ameliyat şansımda kalmayacak sonrasında.

Şişli'de Can Hastanesi'de olmuştum ameliyatımı. Ama doktorum benden sonra ordan ayrılmış. Osmanoğlu polikliniği diye bir yere geçmiş. ben zaten ameliyattan sonra hiç gerek kalmamıştı görmeye, çok şükür tek ameliyatla ayağa kaldırmıştı beni.

Ama size şunu da söyleyeyim, imkanlar kısıtlı demeyin, çoğu kişi işimiz Allah'a kaldı diye son raddede söylüyor, bence işiniz Allah'a kaldıysa olmuş bilin bi kere :) Allah'tan isteyin muhakkak ki bulursunuz bir doktor, acele etmeyin, sakin sakin sorgulama meknizmanızı iyi oturtarak araştırın. gerisi Allah kerimdir...

@Suret

teşekkür ederim yardımlarınız için sakin olmaya çalışıyorum. 23 yaşında bazen felç olacak gibi ağrı olunca malum insan kötü hissediyor elimden geldiği kadar iyi birini bulup onda olmaya çalışcam ilginiz ve düşünceniz için teşekkür ederim :)

Kalça ameliyatı olan arkadaşlar doktorlarıni ve geçirdiği süreçleri anlatır mi ameliyat icin odedigi miktari.benim gibi sağ bacak çıkıkligi olan arkadaşlar ve ben yararlanmak için 5 saniye ayırıp bilgi verirseniz sevinirim.

Geçmiş olsun İstanbul da sayın hacı kutlu var gerçekten çok iyi bir doktor özel muayenesi var ve özel hastanede ameliyatlarını yapıyor bu doktora bir muayene olmalisin

İstanbul'da sayın hacı kutlu var ortopedi doktoru ben ameliyat oldum su anda iyiyim başka Dr aramayin

Üst Alt