Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça çıkığı cm farkı ve protez ameliyatı sonrası farkın giderilmesi..?

MURSEL

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

41 yaşındayım kalça çıkığı nedeni ile sol bacaktan 2 cm sağ bacaktan 7 cm farkım var. 1 ay önce sol kalçaya protez takıldı ve şimdiki sürecten çok memmunum, hastane diğer bacağımıda 3 ay sonra ameliyat edeceğini söylediler ve fark olmayacağını ve eşitleyeceğini belirttiler. Ameliyat olduğum yer Balta limanı kemik hastanesi, bu konuda baya iyiler(yoğunluk dışında :) ), çok fazla özel hastane ve proflar ile görüştüm, ancak hepsi paranın peşinde, benden öncede ameliyat olan bir abimiz vardı, aynı sorun onda da varmış (8 cm) kısalık düzelttiler, bende duyduğum ve anlatılanlara göre 3-4 cm den fazlam uzatmıyorlarmış. hatta sitede bazı arkadaşlar 2cm den fazla olmayacığını belirtmişler, bu konuda ameliyat olan arkadaşlar varmı ? bende şüpheleniyorum, detaylı bilgisi olan varmı yazabilir mi ? özellikle balta lianı hastanesi Not: özel hastanelerde bulunan doktorlar işi ticarete döküp dekrar tekrar ameliyat ediyorlarmışi, gelen hastanın biriside özel hastenin yapmış olduğu hatayı düzeltiyorlardı.

bilgisi olanın paylaşmasını rica ediyorum, işin aslı 3 ay sonra belli olacak ama sabır sabır :)

teşekkür ediyorum.

Merhabalar bende balta limanına gittim bana 4 cm den fazla uzatamayiz dediler.yine kısa kalacak dediler beni sıraya aldılar bir yıla yakın zaman oldu ses çıkmadı bende özelde oldum ameliyatı mi bacaklarım boyları esitlendi nerdeyse saniyorum 1 santim kadar kısa kalmıştır oda çok belli olmaz bunada çok şükür rabbim hepinize şifalar versin

Üst Alt