Merhaba Arkadaşlar ve Hocalarım,Bundan 38 gün önce dayım bir olaydan kafasından vuruldu.Kurşun kafasının sol arka üst tarafından girip aynı şekilde sag arka üstten çıktı.. 38 gündür yogun bakımda yatıyor,
Bundan 10 gün öncesine kadar dayım tepki vermiyordu,abim yanına gidip konuşana kadar.Abim konuşunca dayım aglamaya başladı ve doktorlar buna büyük bir gelişme dediler. son 6 gündür dayımın tepkileri artmaya başladı.
Gün Gün Sırayla Oldu bunlar:
1-Gözünü açtı
2-Çenesini saga sola çeviriyor
3-dilini oynatıyor
4-Duyuyor
5-Dediklerimizi yapmaya çalışıyor
Ama elini ayagını oynatamıyor bunun sebebi beyinden dolayı mı acaba yoksa yattıgından dolayımı.(ayagına masaj yapıyordum karnına dogru ayagını itince acı hissediyor tepki veriyor.)
Dayımdan Allah Demesini istedim dedigimi tekrar etti ama ses çıkaramıyor.Sanırım bogazı delik diye.
ve mideden besleniyor
nefesini kendisi almaya başladı yardım almıyor.
kafasını oynatmasını söyledim azda olsa oynatıyor.
ve ben kendisine gözünü saga sola cevir dedigimde ceviriyor.göz kapaklarını kapat diyince kapatıyor.
beni tanıyor ama şuan sadece ışıga bakıyor gecen gün su şişesini takip et dedim takip etti.
Konu hakkında bana yardımcı olurmusunuz ?
Teşekkürler.
Bundan 10 gün öncesine kadar dayım tepki vermiyordu,abim yanına gidip konuşana kadar.Abim konuşunca dayım aglamaya başladı ve doktorlar buna büyük bir gelişme dediler. son 6 gündür dayımın tepkileri artmaya başladı.
Gün Gün Sırayla Oldu bunlar:
1-Gözünü açtı
2-Çenesini saga sola çeviriyor
3-dilini oynatıyor
4-Duyuyor
5-Dediklerimizi yapmaya çalışıyor
Ama elini ayagını oynatamıyor bunun sebebi beyinden dolayı mı acaba yoksa yattıgından dolayımı.(ayagına masaj yapıyordum karnına dogru ayagını itince acı hissediyor tepki veriyor.)
Dayımdan Allah Demesini istedim dedigimi tekrar etti ama ses çıkaramıyor.Sanırım bogazı delik diye.
ve mideden besleniyor
nefesini kendisi almaya başladı yardım almıyor.
kafasını oynatmasını söyledim azda olsa oynatıyor.
ve ben kendisine gözünü saga sola cevir dedigimde ceviriyor.göz kapaklarını kapat diyince kapatıyor.
beni tanıyor ama şuan sadece ışıga bakıyor gecen gün su şişesini takip et dedim takip etti.
Konu hakkında bana yardımcı olurmusunuz ?
Teşekkürler.