Ben bunu kaymakamın artniyetle söylediğine inamıyorum,aslını bilmeden işin içine girmeden konuşmamak lazım,tabiki işi gereği aldığı personelinden verim alamayacaksa istemeyebilir,herkesin verim gücüne göre yapabileceği bir iş potansiyeli vardır, o da o maksatla demiştir muhtemlen....Bizim bu Türk milleti ne kadar abartıyor bu konuları yaa...Bizim şirkette mesela genel müdür sekteri önceden bayandı,şimdik ise erkek olarak değiştirildi,(değiştirildi derken burda yanlış anlaşılmasın bayan çıktıktan sonra yerine erkek aldılar)...Neden?.Bayanlar biraz daha mızmızcı oluyor;artı doğum izini falan filan,cocuğu hasta oluyor,bakıcısı gelmiyor vs..bu tip durumlarda da tabiki işe gelemiyor,genel müdür sekreteri büyük sorumluluk işidir.Patron akşam toplantım var kal diyecek ama kalamayacak???.Erkekler de bu sorun olmaz,tabiki seçim hakkını erkekten yana kullanabilir,eminim ki,sizler de olsanız aynısını düşünürsünüz,şuan böyle düşenmeyebilirsiniz belki ama işin içine girdikten sonra düzünceleriniz değişir.Nasıl bir insana piyango vuruyor da bir anda hayatı değişiyor ya onun gibi birşey..yaşadıkça zamanın akışına göre herşey değiştiği gibi insanlar da değişiyor....
Saygılar.....