Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de özel okul ücretleri ne kadar?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
235
Bir yakınımın çocuğu için araştırmaya başlıyorum İzmir'de ilköğretim için 4+4 ' ün ilk 4 yılını bitirdi ikinci 4 yıl için özel okula gönderse ücretler ortalama ne kadardır ?

her sehırde kalıtesıne gore:)
mesela ankarada ODTU de yıllık 60 bın
ustelık ana sınıfından baslamak gerekıyor

Odtü bizi bozar o zaman o kadar lüks olmasına gerek yok hem ayrıca baksana ana sınıfından başlaması gerekiyormuş neyse Ankara'da zaten İzmir'de ikinci 4 yıl için lazım aslında merak ettiğim ikinci 4 yıl için özel okul mu daha mantıklı yoksa ikinci 4 yıl için gerekirse özel hoca tutulup açıktan bitirmesi mi ? Hangisi mantıklı açıktan mı özel okul mu ?

Son düzenleme:
45000 tl ve üzeri
olanaklar ve eğitim kalitesine marka bilinirliliğiine gööre değişkenlik gösterir
geçen sene izmirde butik ve adı duyulmamış bir özel okul (taban fiyat olan okullardan ) 45000 tl den başlamakta idi
bu sene 55000 60 000 olsa gerek

maddiyat yanı sıra ulaşımda geçen süreyi ve sosyal ortamı dusunerek karar vermeniz iyi olacaktır sanırım

Üst Alt