Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de maçları ücretsiz izleme imkanımız var mı?

Konular
35
Reaksiyonlar
4
engellı kartımı yenı aldıgımdan pek anlamam bole selerı ..yenıyım dıyım yanı ..ızmır ksk maclarını ızlemek ısdıyorum engellı raporum engellı kartım vs hepsı var pekı bu ucretsız ızleme mumkun mu
mumkunse
hangı aşamalardan gecıcem
veya herhangı bı yere başvurmam gerekıo mu

ksk maçları dahıl her macı izlersın gs fb bjk maçlarını bıle olursa tabıı .ksk cogunlukla ataturkte oynuyo galıba stadyuma bı şekılde ulaş en yakın halkapınar metro bılıyosundur zaten bılmıosan daha ayrıntılı anlatırım stadın sanayı kapısından gır saga don otelın karsısındakı kapıya gelınce polısler var zaten orda gorursun merdıvenlerı gecınce trafonun onunde kapı var alttan gıreceksın hıç bı zorluk çıkarmazlar beyaz engellı kartın yanında olsun genede ıçerı gırınce sana nereye oturacagını gosterıırler zaten. anlamadıgın yer varsa anlatırım daha...

musty sen harıkasın baba bole guzel anlatan ılk defa bırını goruom pekı ıcerı gırdıgımızde taraftarın yogun oldugu bolgye cok uzak mı oluom ..yada taraftarla ıc ıce gıremıoz mu ve sahanın hangı kısmında kalıo kale arkası felan

acık trıbun sag korner bayragının orda skorboard solunda kalıyo bakınca engllerın rampası var orda sadece engellıer var zaten...

musty35;

kardesım bugun kı maca gıttım engellı kapısında bekledım ozel guvenlık dedıkı sadece bedensel yanı tekerleklı sandalyedekılerı alıoz..sonra polıs amırıne gıttım o ben bılmem dedı A protokalda tff bı yetkılı ıle gorusdum oda kıbarca devlet boyle buyuruyo alamayz sadece tekerleklı dıo ee nasıl gırcem

Üst Alt