Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de kurban bayramı parası ve emekli kartı!?

theboy

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
15
Merhabalar bizim mahalleden bir teyze Bana kurban bayramı parası alabilecegimi söyledi dogru mudur ? başvuru yapılıyormuş birde izmir emekli kartı muhabbeti vardı alan varmı izmir'de annem için alacaktımda başvruduk bir haraket yok

Emekli Dayanışma Kartı Destek ile ihtiyaç sahibi emekliler su kullanımının ilk 4 metreküpünden ücretsiz faydalanacak ve market ile kira desteği de alacak. Başkan Tugay, “İhtiyaç sahibi emeklilerimizin yanındayız” dedi.
Emekli isen kurban bayramı parası (bayram ikramiyesi) zaten otomatik yatıyor.

@Yusuf islam, Evet emeklilere yatıyor biliyorum ama bir teyze engelliler'de başvurursa veriyor dedi ne kadar dogru bilemedim :) pazar destegi felan verecekti onlar yalan mı oldu :/

Engellilere yok kurban parası. Belediyenin böyle bir açıklaması da yok. Emekli kartını da şartlar sağlanıyorsa (belediyenin internet sayfasında yazıyor ) destek veriyorlar.

Üst Alt