Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de engelli ulaşım kartını nereden çıkarabilirim?

Yeltek

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 1 hafta sonra ilk defa uçak ile İzmir'e gideceğim Adnan Menderes havalimanında metro var ama ben engelli ulaşım kartını en yakın nereden çıkartabilirim ve şehir için bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

İzmirde engelli ulaşım kartı kullanmıyoruz. Engelli kartını görevliye, otobüslerde de şoföre göstereceksin.

Devletin verdiği genel engelli kimlik kartınız İzmir'de tüm şehiriçi ulaşım için yeterlidir.
İzmir bu yönden parmakla gösterilecek bir şehirdir.

Valla İzmir'i yönetimini tebrik etmek lazım. Zira diğer illerde bu çileye dönüşüyor

kimlik kartını görevliye gösteriyosun ve geçiyorsun burda yıllardır böyle,65 yaş üstüde bazen kimlik gösterip binen oluyor bazısıda kart çıkarmış...

Arkadaşlar İzmir'i tebrik ediyorum diyorsunuz da bana dalga geçiyor musunuz gibi geldi şimdi ben metroda millet vızır vızır geçerken abi abi Ben engelliyim Bu da kartım mı diyeceğim �stanbul'da kimseyle muhatap olmam kartımı basar geçerim her yerde de geçiyor

iyide kimseye abi ben engelliyim demenize gerek yokki muhatapda olmuyorsunuz diger geçiş kapılarına yöneldinizmi anlıyolar zaten engelli diye siz sadece kartınızı tutun geçerken görüyolar zaten...

Ulaşım kartının olmadığına eminsiniz Peki bir sorum daha olacak �zmir'de otobüs şoförleri Tekerlekli sandalye için rampa nızı açıyor mu oksa İstanbul'daki gibi koltuğundan kalkmıyor mu öyle bir şey olduğunda nereyi aramamız gerekiyor

Tabiki eminim.burda yillardir boyle evet otobuste rampa acarlar cogu zaman şöfere gerek kalmadan yolcular vatandaşlar aciyor burada sira beklemeyi bilirler ne bileyim genelde naziktir insanlar istanbulu duymustum izmir gibi deyilmiş...

Üst Alt