Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de engelli raporu alabileceğimiz hastaneler?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
23
Arkadaşlar engelli raporumu güncellemek istiyorum izmirde işlerin en hızlı ilerlediği bize zorluk çıkarmayacak hastane hangisi.. birde emeklilik için birden fazla artık hastalığa bakılmıyor. biz yinede eski sistem gibi birden fazla hastalık için rapor çıkaralım mı

merhaba bilgi sahibi olabildiniz mi acaba? ben daha ilk kez alacağım da biraz geriliyorum

@iclalh, Daha sonra emeklilikte kullanmak için rapor alacaksanız gerek yok. SGK şimdiden alacağınız engelli raporuna göre işlem yapmayacaktır.

Çalışma yılı ve prim günü yönünden kriterleri sağladığınızı düşünüyorsanız eğer SGK'ya başvuru yaptığınızda sizi hastaneye sevk yapacaklardır.

Sevk edildiğiniz hastaneden durum bildirir raporu alacaksınız. Bu raporda engelli oranı olmayacak hastalıklarınız ile ilgili bilgiler olacak. Hastane SGK'ya raporunuzu gönderecek ve SGK Sağlık Kurulu sizdeki çalışma gücü kayıp tespitini yapacak. Sizde tespit edilen çalışma gücü kayıp oranına göre kriterleri sağlanmışsa emekli olabileceksiniz.

Üst Alt