Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de dizaltı protezi yaptırabileceğim firma önerisi olan var mı?

ufuk35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkese merhabalar,
izmir için önerebileceğiniz protez firması var mıdır?
(hala silikon linerlı pin sistemli protez kullanmaktayım ama uygulamadan memmun değilim)
şimdiden teşekkürler..

İzmir İzmir olalı böyle zor soru görmedi sanırım :)

ege ortopedi var bılıyosundur belkı alsancak camının karşısındakı sokakta 50m sağda ben ayakkabımı orda yaptırmıştım bı gıt ıstersen.

Teknik ortopedi işinde çok iyidir.alsancak hastanesinin karşı sokağında

1438 Sk. No:8/A Alsancak - İZMİR
Tel: +90 232 421 31 43 - 422 51 26
Fax:+90 232 463 29 39

arkadasım raporunu al ankaraya gel www.proted.com.tr her turlu yol masrafınıda karsılattırayım her turlu ıhtıyacınıda turkıyede ottobock un kralıyetıne son veren tek fırmadır tavsıye ederım ;) ıkı ayagım ve sag elım protez buyuksehır ankara sporda 2003 yılına kadar faal futbol oynadım :) engellıler klubunde tabi.

ege ortopedi'yi hiç tavsiye etmem...seneler once bi ortez yaptırma gafletinde bulunmustum da..

Simay medikali Tavsiye ederim. Arkadaşlar. Ben Ankaradayım,Onlar izmirde bir telefonumla sorgusuz sualsiz eldiven pil vs ihtiyacımı karşılarlar, Amacım reklam yapmak değil, Buradaki arkadaşlarımın yararlanması için yazıyorum. Benim ilk myo protezimi yapan firmadır, Hizmetlerinden daha önemlisi arkadaşlıklarından çok memnunum. Teşekkürler Simay
Bilgilerinize sunulur.

İzmir Karşıyaka'da Duru ortopediyi tavsiye ederim.İstanbul 'da yaşıyorum ve bu siteden araştırmalarım sonucu buldum görüştüm.Soldizaltı amputeyim ve silikon linerr pinli sistem protezimi yaptılar çok çok memnunum.

Ağbimin İzmir'de ortez ve protez merkezi var. İhtiyacı olanlar başvurabilir..

ağbim ortez protez teknikeri kendisinin ortez protez uygulama merkeszi var izmir yeşilyurtta ortez protes ihtiyacı olanlar benimle iletişime gecebilir

KART VİZİT

Uploaded with ImageShack.us

Üst Alt