Evet sınava girdik çıktık hayırlısı olsun herkesze
ama gelin benim gözlemlerimden bir 657 ye tabi özürlü memur alım sınavını inceleyelim .
Bana göre tam bir fiyaskoydu ömrü hayatımda bu kadar lakayıt bu kadar rahat bir sınav görmedim girmedim sanki sınav sonucu belli sınavı kimin kazandığı belli bizler orda formaliteden veya angaryadan bulunuyormuşuz gibi bir şey .
Yahu sınavdan elinde laptop la çıkan gördüm be yuh yahu yuh benim bildiğim bu tür sınavlarda hesap makinalı kol saati bile yasaktır adam elinde laptop sınava girdi elinde laptop sınavdan çıktı baksada bakmasada kullansa da kullanmasa da beni ilgilendirmez bennn fıyaskonun bize yansıyan kısmı ile ilgileniyorum .
Geçelim sınav yerine arkadaşlar şöyle diyeyim şahsi aracı olmayan hiçbir ortapedik özürlü arkadaşım bu sınava katılamaz ki zaten sınavda hiçbir tekerlekli sndelye kullannan da görmedim çünkü mümkün değil düşünseniz ya engelli devlet memuru alımı için sınav yapıyorsunuz ama engellilerin oraya ulaşması nerdeyse imkansız
.Arkadaşlar bir de işin sınav boyutu vardı ki sormayın gitsin şöyle diyeyim optik okuyucular için kullanılan cevap kağıdı bile yok... Dikkatinizi çekerim doğru şıkkı verilen soru kitapçığının üzerine kurşun kalemle işaretliyorsunuz
İşşallah ben çok fesatımdır şahibeli bir sınav değilde tertemiz bir sınav olmuştur inşallah . İnşallah SAMSUNdan kalkıp gelen arkadaşımın ve benim ve ordaki sınava giren tüm engelilerin hakları yenmememiş bizlerle dalga geçilmemiştir .
İşte size bir 657 ye tabi engelli memur alımı sınavı özetledim ama kusura bakmayın siyah beyaz film gibi biraz .....