Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir Büyük Şehir Belediyesi engelli refakatçileri için Ağır Özürlü şartı uyguluyor!?

izmirli kazım

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İzmir büyük şehir belediyesinin engelli vatandaşların yanında ücretsiz gidebilmesi için refakatcı kartı alabilmeleri İçin raporlarında agır özürlü ibaresinin bulunmasını şart koşmuştur Ancak ben kişisel düşünceme dayanarak böyle bir uygulamanın sacma oldugunu ve engellilere yapılan bir haksızlık oldugunu düşünüyorum

sevgili kazım benim fikrime görede uygulama çok doğru...nedeni ise.engelli bireyde %40 rapor var diyelim.(tek kolunda uzuveksikliği-örnek verilmiştir)tek başına rahatça seyahat edebiliyor bu kişinin yanında refakatçi bulundurmasına gerek yoktur.bu fırsatçılıktır.benim raporum ağır engelli allaha şükür ki sıcak havalarda rahatça seyahat edebiliyorum ve refakatçi kullanmıyorum.gelmek istiyorsalar kendi ceplerinden gelsinler.ihtiyacım olduğunda necbur kalmadan refakatçi almam..beni belki yanlış anlayacaksın ama ben bu tür davranışlara karşıyım,gerçekten ihtiyacı olanların amalarına engel teşkil ediyor bu tür hareketler;malum belediyeler özel halk otobüslerine bir miktar da ücret ödüyorlar (burada öyle )

Üst Alt