Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İyi derecede ingilizce bilen vasıfsız engelli eleman aranıyor!?

Konular
24
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar işkurun internet sitesi üzerinden iş ararken gördüğüm. linkteki ilanda aynen böyle yazıyor.

Türkiye İş Kurumu - İşgücü İstemi Detayı

yahu böyle bir saçmalık olabilirmi? yani engelli olacak! iyi derecede ingilizce bilecek! birde vasıfsız olacak!!! bu ne demek oluyor?
ben altı ay bir bankada çalıştım ve işte yükselme niteliği taşıyan koyun gibi söylenenleri yapmayıp. işi kavramaya yönelen engellileri hemen işten çıkartıyorlardı. bugüne kadar çalıştığım işyerlerinde hep bununla karşılaştım. ne yapmamız lazım bu düşünceyi ortadan kaldırmak için???

inanmıyorum yaaa.... hem vasfın olmıcak hem ingilizce bilcen??? ben dil mezunuyum sırf vasfım olsun diye gittim uni okudum, hala iş yok, ama işte... ne denir ki başka:confused:

aslında ağlanacak bir hal!!! adam resmen sen doktora yapsanda kapitalist düzende engelli olarak vasıfsız işçisin demeye getiriyor! bu gibi konular bende anarşiyi uyandırıyor. devletin sitesinde bir firma böyle taleplerde bulununca bende devlete düşman olasım geliyor :D

kadir, en az lise en fazla lisans mezunu arıyorlar yani çok eğitimli olmana gerek yokmuş:confused:

ben şimdi bir soru sormak isterim bu firmaya ingilizce biliyorum! lise mezunu vasıfsızım. ne kadar maaş vereceksiniz? yada ingilizce biliyorum lisans mezunu vasıfsızım. Ne kadar maaş vereceksiniz.? :D

kadirgursoy;

bence cevap aynı, asgari ücret...
yani okuduğun bölümün bi katkısı yok sanırım:confused:

kim olduğunu bilsem dakkasında kapısındayım. da herkes ayrı bir devlet bilemiyosunki!

Üst Alt