Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İTÜ sınavını kazandım. Lise diplomamın fotokopisini kabul etmiyorlar ne yapmalıyım?

skaradeniz

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
20 Ekim 2010 Güncel:

arkadaşlar bugün tekrar gittim itü personel daire başkanlığına. beni personel daire baskanıyla görüstürdülerve zor da olsa noter onaylı diplomamı kabul ettiler çook şükür

_______________-
arkadşlar merhba. ben itünün engelli personel sınavına girdim ve kazandım.
bugün görüşmeye çağırdılar. evraklarımla birlikte gittim. bütün evraklarım tam

yalnız ben üniversite terk oldugum için lise kategorisinden sınava girmiştim. lise diplomamın aslı üniversitemde. benim elimde lise diploması fotokopisi ve noter tasdikli fotokopisi var ama kabul etmiyorlar. aslını istiyorlar

ne yapmam gerek. lütfen yardımcı olun

Diplomanızı kabul etmeyen memurdan yazılı evrak isteyin. Noter tasdikli diplomanızı kabul etmek zorundalar.

Merhaba terk olduğunuz üniversiteye gidip bir dilekçe ile öğrenci işlerinden diplomanızı alabilirsiniz.

üniversiteden de dekan imzalı aslı gibidir mührü vurdurun sorun olmaz üniversiteden terkim demişsiniz diplomanızı vermediler mi

kaydım geçen sene silindi üniversiteden. ısparta süleyman demirel üniversitesinde öğrenim görüyordum. 3 yıldır üniversiteye hiç gitmiyorum. dolayısıyla diplomamı almak için girişimde bulunmadım. ama aöfe kayıt oldum. aöf de noter tasdikli fotokopi diplomayı kabul ettiler. 2 gün içinde getirmem lazım. başka bir çözüm yolu...

Elinizde bulunan fotokopilerde hangi noterden yapıldığı tarih ve numarası mutlaka yazılıdır. O fotokopiyle o notere giderseniz noter kendi elindeki surete bakarak yeniden aslı gibidir tasdikini yapacaktır. Kolay gelsin.

hayırlı olsun umarım diplomanla olan problemi haledip işine başlarsın...

teşekkür ederim. inşallah sıkıntıyı hallederiz de başlarız.:)

arkadaşım noter tasdikli diplomanı kabul etmek zorundalar. diyelim ki diplomanı kaybettin elindede sureti var ne olcak okumamış mı sayılacaksın. Saçmalamasınlar? kabul etmeyen memurdan yazılı olarak noter tasdikli di,plomanı kabul etmediğine dair bir yazı iste.

Mezun olduğun okuldan mezuniyet belgesi alabilirsin. Ben de memuriyeti kazandığımda diplomamı bulamamıştım kabul ettiler. Gerekirse memuriyet kazandığınız yerdeki yetliki kişi ile görüşün. Ya şu eski iş güzar memurlar emekli olsalar yok olsalar ne güzel olurdu...

hiç sorma... haklısın. neyse genç memurların önü açılır inşallah:)

su gırdıgınız sınavlardakı sorular nelerdı acaba

itü personel laımları

arkadaşlar. ben serdar. bugün tekrar gittim itü personel daire başkanlığına. beni personel daire baskanıyla görüstürdülerve zor da olsa noter onaylı diplomamı kabul ettiler çook şükür

zor yada değil etmek zorundalar zaten nasıl bir iştir bu ya hoş artık bana herşey normal geliyor ....

Deniz feneri ve vekaletle kurban kesim işleri gibi ayak oyunlarından sonra noterlere olan güvende sarsıldı.

Serdar sana da yeni işinde başarılar diliyorum.

evet haklısınız. insanlar noter onaylı fotokopiye bile güvenmez olmuş artık. teşekkür ederim. inşallah hayırlısı olur benim için

Üst Alt