Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben sınava girdim.engel durumlarına göre işitme,ortepedik gibi sınıflara ayırmışlardı.
yaklaşık topklam 400 kişi civarı sınavdaydı.
sorular mantık ve yoruma dayalı sorulardı.bazıları öss soruları kıvamında çıktı.
ben çıkarken salon görevlisine sordum.1 aya kadar açıklanacağı söylendi.duyuru itü engelli sınavı başlığı altında duyurulacakmış.1 aydan daha erkende sonuçlar hazır olabilir dediler.
sınav öncesi liste yayınlanmıştı.yaklaşık 400 kişi görünüyordu.meb kazananları girmedi tabikii,gelmeyenlerde olduysa 250 civarı kişi katılmıştır sınava.
sınıflar 15 kişilikti.
hayırlı olsun.
bende itü nin özürlü memur sınavına girdim. 50 soru vardı. itü nün özürlü memur alımı sınavına giren var mı arkadaslar. sınav hakkında bilgisi olan var mı
14 Eylül 2010 tarihinde Üniversitemizde yapılmış olan özürlü personel sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren en geç 30 gün içerisinde web sayfasında yayımlanacak ayrıca adaylara posta yoluyla bildirilecektir.
14 Eylül 2010 tarihinde İTÜ'de yapılmış olan özürlü personel sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren en geç 30 gün içerisinde web sayfasında yayımlanacak ayrıca adaylara posta yoluyla bildirilecektir.