Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İtiraz sonucu aldığımız yeni rapor vergi indirimi için kabul edilir mi?

Konular
138
Reaksiyonlar
0
merhebalar arkadaşim 5 ay önce % 30 rapor almış biz vergi indirimine baş vurduk hastane 6 ay geçmedigi için başvuru yapamassınız dedi eski rapora itiraz ettik ve ankara numune hastanesine gönderildik rapor ne için istiyorsunuz diye soruldugunda vergi indirimi dedik ankara numune hastanesi raporu % 64 de çıkardı fakat rapor ankara maliye saglık kurulu yerine karabük il saglık müdürlügüne geldi bende raporu arkadaşımı alarak karabük defterdarlıgına getirdim deftertarlık raporu ankaraya maliye saglık kuruluna gönderdi rapor yeni 4 günlük fakat biz eski raporo itiraz etmiş bu raporlada vergi indirimine baş vurmuş gibi olduk defterdarlık memurları sorun olmaz rapor yeni dediler herhangi bir sorun olurmu

ben işe başladıktan 1 ay sonra 1.5 sene önce aldığım %40 raporumla başvuruda bulundum ve 5 ay sonra olumlu olarak cevap geldi. Bu duruma göre senin raporunun kabul edilmeme gibi bi durum olmamalı ...

Üst Alt