merhaba aranıza yeni üye oldum öncelikle böyle bir siteyi kurduğunuz için çok teşekkür ederim benim sorunumada yardımcı olmazı isteyerek kısaca sorunum şu ben özürlü raporumu % 46 olarak aldım maliyeye vergi indirimi için müract ettim maliye raporumu % 52 olarak onaylayıp 3. derce vergi indirimi alabilir deyip raporu geri yolladılar sigorta girişim 1989 5100 gün ödenmiş prim günüm var aslında yaşı beklsem normalde emekliyim ama vergi indirimiyle emekli olabilmek için şu konuda herkes ayrı görüş beyan ediyor acaba işyerimden 1 ay vergi indirimli prim ödenmesi şartmı sgk nın bazı şefleri vergi indirimli ödemeyer gerek yok diyor e ozaman emekli edin deyince hiç biri işlem yapamıyor
2. konu şuan çalışitığım işyerim vergi indirimi yapamam diyor ozaman işten çık diyor bu konuyu nereye şikayet edebilirim ve emekli olabilmem için ne yapmamlazım
2. konu şuan çalışitığım işyerim vergi indirimi yapamam diyor ozaman işten çık diyor bu konuyu nereye şikayet edebilirim ve emekli olabilmem için ne yapmamlazım