Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyeri taşınma sebebi ile engelli kadrosundaki işçiyi işten çıkarma..?

gokselelmalı

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
iyigünler bi sorum olacaktı 6 yıldır çalılştığım şirkette son 14 ayı engelli olarak çalışmaktayım işyeri ist-ankaraya taşınacak 5 ay var bizlerin çıkışını verip orda yeni personel alınacakmış burda benim haklarım varmı banada gelin diye teklif etmeyip direk çıkarırlarsa ne yapabilirim çok teşekkürler %71 süresiz raporluyum

sanırım sadece tazminat hakkınız var. fakat insan kaynakları ile konuşu ankarada ikamet edebilirim işten ayrılmak istemiyorum diyebilirsiniz. ona rağmen olmaz derlerse memnun değillerdir sizden..

6 yil

Kotan

6 yıldır calisiyom şirkette maaş yüksek ikramiyeler var benle birlikte 5 kişiyiz istedikleri Futuna gore yüksek maaşlı ikramiyeli olan hizmetli personeli işten çıkarıp asgarî ücret ile kadro yenilemek istenilen sorsalar ben Ankara'da ikamet ederim sonuçta emekliliğe 3 yıl var

Üst Alt