Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyeri açmak için kredi veriliyor mu?

medineli

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhabalar,işyeri açmak için kredi veriyorlar mı bize?
mini bir araştırmayla 100 bin tl kredi veriyorlarmış.
bunun tam detayını sizlerden öğrenmek istiyorum.

evet veriyorlar ancak kursa gitmelisiniz bir ay daha sonra hangi işi istiyorsanız kullanabileceğiniz kredi onaylanırsa ve ilinizde kursa katılanları kura ile belirleyip veriliyor. ancak arkanızda siyaset olmalı demek istediğimi anladıysanız. çünkü benim arkadaşım bir ay kursa gidip 30bin tl verdiler

engelli emekl iş yeri krd

sevgili dostlar daha yeni emekli oldum tabi hiç beklemedğim maaş bağlandı ama işsiz kaldım sitede gezerken işkur un iş yeri açma kredisi veriyormuş acaba ben de bu haktan yararlanabilirmiyim .

teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.kısaca sevgili dayıcık olmadan bu işler olmuyor.nasıl bir yaşamsa bu...offf nefret ettiriyorlar herşeyden.ömss de ayrımcılık,özel şti'lerde ayrımcılık,bu ne ya böyle..alnımızın teriyle iş kuralım diyoruz onda ayrımcılık.
neyse saolun tekrardan.
en iyisi paşa paşa lisans bölümünden ömss ye ve kpss ye girip eşek gibi çalışıp bi umut beklemek...

Üst Alt