Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstifa sonrası malulen emeklilik başvurusu yapabilir miyim?

Chucky859

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
6
Şuan bir kamu kurumunda memur olarak çalışmaktayım. %65 şizoaffektif bozukluk engel oranım var. Malulen emekli olmakta sorun çıkarırlar mi? Yani oranı düşürme ihtimalleri var mı? Bir de istifa etsem daha sonra maulen emeklilik için başvurabilir miyim?

2010 yılında memur oldum. 5510a tabiiyim.1800 prim gününü çoktan doldurdum

Chucky859
Hiç maaşınızı SGK nın resmi sitesinden hesaplattınızmı?
12 yıldan fazla priminiz var hali hazırda ama 5510 tabisiniz.

Chucky859

Malulen emeklilik için SGK Hastalık Listesi'ne göre Ağır tanısı almak lazım. 10 yıl sigortalılık süresi ve 1800 prim de varsa, en son çalışılan statüde malulen emekli olunur.

Malulen emeklilik süreci nasıl işler?

Merhaba.. kamuda memurum.maulen emeklilik dilekçesi verdikten sonra ne yapılır? Diyelim dilekçeyi verdim. SGKdan gelecek cevap nereye gelir eve mi gelir işyerine mi? Yoksa bizim vereceĝimiz adrese mi?Cevap geldikten sonra ne yapılır? Sevk ettikleri hastaneden kaç gün sonraya randevu alınır? Tüm bu işlemler ne kadar sürer? Başınızdan gećenleri yazarsanız sevinirim

Üst Alt