Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstifa sonrası malulen emekli olabilir miyim?

baskan38

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Erciyes üniversitesinde bilgisayar işletmeni kadrosunda 657 sayılı kanuna tabi memur iken 2019 yılında istifa ettim.istifa etmeden önce 2016 yılında engel durumumu gösterir (bipolar afektif bozukluk-paikiyatri) %40 oranında engelli raporu çıkarttım.memuriyete giriş yılım 2009 primim 3087. İstifa ettikten sonra herhangibir sigortalı işte çalişmadım.malulen emekli olabiliyor muyum hangi yolu izlemem lazım.

baskan38 bulunduğun ilin ssk müdürlüğü müllüllük servisine gidip oradan hastaneye sevk alacaksın.Sevk yazısı ile hastaneden işlemleri başlatıp tekrar heyete gireceksin.Engelli raporu çıkartıyor gibi bütün bölümleri gezeceksin.Bibokar hastalığından malulen emekli olw bilirsin belki.2921 hastalık listesine bakarsan daha iyi fikir sahibi olursun.Heyete girmeden ilqc raporunu ekipiriz daha önce çıkardığın engelli raporunu yanında bulundur.ssk dan sevk alırsan direk randevu wlmqdqn hastaneden işlemleri baslatırsın.Ssk da sevk vermemek için baştan sagmwk usteye bilirler.vergi indirimi ile emekli oluesun falan derler.ısrarcı ol calısamadıgını söyle vermek zorundalar sana sevk haklarını bilmen açısından diyorum geçmiş olsun kardeş.mwlulen emekli olmak için 5 yıl ssk lı çalışmış olmak yetiyor sanırım. Şuanda çalışmıyor olman önemli değil malulen emeklilik için hastaneye sevk almak.

Kamu görevlisi olan (4/c’li) sigortalılar için;-Malullük aylığı bağlanabilmesi için açıkta bulunanların şahsen/vekâleten veya görevde bulunanlar için Kurumları aracılığı ile yapılacak başvuru

Memur istifa ettikten sonra hiçbir işte çalışmazken malulen emekli olabilir mi?

Emekli Sandığı’na tabi memur istifa ettikten sonra hiçbir işte çalışmazken sağlık durumu bozulması nedeniyle malulen emekli olabilir mi?hangi yol izlenir?

Üst Alt