Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da toplu taşıma engelli kartı nereden alabilirim?

ferdiarabacı

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
istanbulda toplu taşıma engelli kartı nerden alabilirim ,

kadıköyde var diyorlar ama pazar günü alınabilir mi ,

bir de bilen bir arkadaş tam yerini tarif edebilir mi ?

Metro istasyonlarının belli duraklarında var. İstanbulun neresindesiniz. Ben yakın olduğum gayrettepe metro durağında var taksimde de vardır merkezi bir yer olduğunu düşünerek.

ferdiarabacı

Öncelikle Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının il müdürlüklerinden Rapor ve 2 Adet fotoğrafla Engelli Kimlik Kartı almanız gerekiyor akabinde size verilen Engelli Kimlik Kartı ile hangi yaka'da yaşıyorsanız aşağıdaki ''Linkten'' en yakın yeri seçip oradan temin edebilirsiniz
https://www.belbim.istanbul/istanbulkart-basvuru-merkezi-1074

( Linke tıkladığınızda sayfanın alt kısmında Başvuru Merkezlerinin açık adresleri de yazmaktadır )

tşk ederim

çok tşk ederim kadıköy e yakınım oraya gideceğim

Beşiktaş iskele, hala açık ise oradan da alınabiliyordu. Engelli kimlik kartın, bir fotoğraf, bir de 10 TL ( hala 10 lira mı bilmiyorum)

Merhaba bende bu ücretsiz ulaşım kartı zaten var haziran ayında çıkarttım .
Yıl sonu geldiğinde bir yenileme vs yapmam gerekiyor mu iett bürolarına gidip ?

İstanbul ucretsiz ulaşım kartı nereden ve nasıl alabilirim?

Arkadaşlar raporum bugün elime ulaştı ucretsiz ulaşım kartına başvurmak istiyorum
Vergi indirimi almak gerekir mi henüz yollamadim.
Engelli kimlik kartı çıkarmadım raporun asli var olur mu
Anadolu yakasında nerelerden alırım.
Başka Ne tür belgeler gerekir

Üst Alt