Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yüzme becerine bağlı iyibir yüzücüyüm diyorsan saat 15:00 kadar ağva şile kilyos ama o kadar iyi yüzemem diyorsan silivri gümüşyaka sakin dersen garipçe köyüne kadar uzan güzel şirin bir koy var
Sarayburnunda ihtiyar delikanlılar yaz kış girerler, çivi gibiler
Yeşilköy ve Büyükçekmece de de denize girenler var ancak enfeksiyon olma ihtimali yüzünden tavsiye etmiyorum. Yüzme de iyiyseniz Şile, Kilyos hijyen açısından daha ideal, İstanbuldan bir nebze uzaklaşarak, Gümüşyakayı da geçince Marmara Ereğlisi Sultanköyde de girilebilir.
Adalar da var dalgasız diğer bilinen yerlere göre daha sakin apaçi tiplerin olmadığı yer giriş ücretli çünkü. Orayı yazmamış ark.lar Riva ve poyrazdan uzak durun. Çocukluğumdan beri gitmiştim gram ilerleme yok ! Rezillik.
mukremin, bizim ülkemizde ısırdıklarına hiç şahit olmadım, açılmayınca da denizin tadı çıkmaz ki... Alman, doğru söylüyorsun Adalar da var, dikkatimden kaçmış.
şahit olursan, ölürsün zaten. haberlerden pek haberin yok sanırım. ülkemizde bilhassa camgöz köpek balıkları çok fazla var ve en tehlikelisi olan ''büyük beyaz köpek balığı'' namı diğer ''jaws'' bulunmaktan. ben o yüzden boyumu geçmeyen yerlere ve tenha yerlerde girmem denize.