Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da iş kurmak istiyorum. Tecrübe ve önerilerinizi paylaşır mısınız?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaşlar istanbul bahçelievlerde oturmaktayım ve trafik kazası sonucu belden aşağı felcliyim.Kendi işimi kurmak istiyorum bu konuda önerileriniz benm ıcın cok onemli.acaba ne tür bir iş kurabilirim...

kardeşim yanında biri çalışacak yada birini çalıştıracaksan her türlü işi yapabilirsin ama yok kendim çalışcam sadece diyorsan işlek bi yerde idda bayi falan açmak benim aklıma en uygunu küçük bi dükkan yeter müşteri gelince bişey göstermek ayağa kalmak zorunluluğu yok kimse veresiye isteyemez borç yapıp vermeyen insanlarla uğraşmak gibi sorunun olmaz...engellinin çalışacağı daha güzel bi işte vardır ama benim aklıma bu geliyor sadece

yanmda biri ile beraber olacam.İdaa bayii dusunmem,işlek bir yerde olsa ve bu iş kendi kendini bile ceviremez.kirası yuksek olur biliyorsun.

Üst Alt