Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da gen testi ve nöroloji uzmanı önerisi olan var mı?

Mminem

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İstanbul da önerebileceğiniz iyi bi nöroloji varmı ? Ve gen testi yaptıranlar nereler re yaptınız özel değil de devlette

Mminem

Şişli Etfal fena değildir genetik konusunda. Ne bakılacak, detay verebilir misiniz?

hozgul

Ya benim durum.çok karışık aslında nerden nasıl baslicam bilmiyorum. Abakara da bi doktora gidiyordum memnun kalmadım ..emg biyopsi yapıldı bi sonuç elde edilemedi şimdi ise gen testi istenildi.. araştırdım Bursa ve İstanbul da devlette yapılıyormuş gen testi de şimdi ise doktorumu değiştirmek istiyorum arayış icerisindeyim. . Ve d bakır da yaşıyorum ben

Ankara da ki doktorum yapabilecek tek şey kaldı o da gen testi dedi araştırın bulun gidip yaptırın gen testi sonucu bana getirin dedi sadece bu kadar ..

Mminem istanbulda iyi bir noroleji uzmanı bulmak bana göre çok zor. ben dende istenmişti gen testi ailemdende örnek almışlardı. hatda abd den doktor gelip almıştı. önekler abd de araştırıldı. uzatmayım. tafsiyem cimerden. durumunu yaz. istek bölümünü seç. bu konuyla ilgili hastanelere bilgi geçiyorlar. ve e postana bir bir davet etdiklerini görüceksin..

Mminem

Peki hangi hastalıklardan şüphelendiler? Klinik değerlendirme neye işaret etti?

Hozgul bey, başlıkla alakasız olacak ama erken engelli emeklilikte kontrol muayenesine çağrılma durumu oluyor mu ?

Ankara da emg sonucum kas hastası ve disferlinopati olduğumu söylediler ..biyopsi istendi yaptırdım onun sonucunda normal çıktı sonucum fakat hastalıkta var .. sonra tekrar emg çekildi çok karışık olduğunu nadir gördüğünü söyledi bi başka doktor da .. Ankara da ki doktorum da gen testi yaptırmam gerektiğini söyledi .. nerde nasıl yapiyosaniz yaptirin sonucunda bana getirin dedi

Mminem

İstanbul'da İstanbul Tıp Fakültesi bu konuda çok deneyimlidir. Genetik inceleme için Şişli Etfal çalışabilir diye düşünüyorum. Para ayırabilirseniz eğer Piraye Oflazer bu alanda iyi bir profesördür.

hozgul
Feyza deymeer diye birini duydum ben İstanbul da ama bilemedim nasıldır ..

Mminem

Çok iyi bir doktordur. Ancak patoloji konusunda Piraye Hanım'ın, elektrofizyoloji de ise Feza Hanım'ın uzmanlığı vardır. İkisi de nöromüsküler hastalıklar konusunda çok iyi iki uzmandır.

Peki çapa da bana onerebilceginz bi doktor var mı

Üst Alt