Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da dizüstü protez nerede yaptırmalıyım?

elvismail

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
İstanbulda dizüstü protez yaptıracağım işinde uzman önerebileceğiniz firmaları, tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ba-hem ortopediyi tavsiye ederim. Ben orada yaptirdim sag dizustu benim. Kosabiliyorum allahim nazarlardan korusun. Cleg silikon soket cok rahatim cok iyiler sakarya ve duzcede subeleri var.

Ama tabi benim 14 yol once kaza gecirdim ilk protezimde iyiydi endulite h active sonra smart ip kullandim akilli diz simdi cleg hepsinden iyi valla.

kozanteoman;

teşekkür ederim bilgilendirme için benim güdüğümde greft bölge olduğu için slikon kullanamayacağımı düşünüyorum... ayrıca 5 ay kullandım çok kaşıntı yaptı ve rahatsız etti.

Ottobock silikonlarda ozel maddeler var karisiminda iki gun hic cikarmasam bir gr rahatsiz etmiyor uyuyabiliyorum bile. Teknik ortopediden aldigim silikon kasinma yapiyordu bir gece cikarmiyim ertesi gun deri dokulmesine kdr gidiyodu igrencti teknikortopedi zaten tam bir ticarethane Allahim onlarin eline dusurmesin kimseyi suan cok memnunum 55bin liralik protezi hayalimde gorurdum siyasete baglaniyor sonu konunun ama allah razi olsun basimizdakilerden.

kozanteoman;

sanırım ciltle alakası var ottobock slikonların alerji yapan kişiler de var. Teşekkürler ...

Sevgili dostum Fındıkzade'de İstanbul Ortopedi vardır Çukurbostan parkının orada.. Görüşmeni tavsiye ederim...

Sol tarafta ottobock silikon kullanıyoorum bazen alarji yapıyor.

Ben özelden yazarsan sana birkaç yer önere bilirim.

Istanbul bahçelievlerde ormed ortopedi yi tavsiye ederim .doktorları çok iyi ve basarılı .

mesaj bulunsun.belki birisinin işine yarar.ormed diyorum.nesaymış filan hikaye.

Ortez yapan firmalardan hangisini önerirsiniz kimden memnunsunuz?

A
rkadaşlar işini temiz yapan dürüst bir ortez ustası arıyorum..tecrübeli arkadaşların görüşlerin
almak isterim.tşk ler

Hacettepe Ortapedi'yi öneririm size hem ulaşım açısından kolay bir yerde Kadıköy'de.
Hemde Hamide hanım işini fazlasıyla iyi yapıyor her hastasıyla bire bir uzun uzun ilgileniyor.
Bununla birlikte halden anlayan bir insan daha ne olsun.

Fatih'te Ceylan Ortopedi var. Mehmet Ceylan işinde uzman biri. Genelde medikalcilere gidenler bilirler, sanki gelenlerin çoğu sağlıklı insanlarmış gibi ya merdiven çıkılarak mekana girilir ya da merdiven inilerek. Olaki bir ortez tamiri için uğrasanız saatlerce beklemek zorunda kalırsınız, tuvalet ihtiyacınız geldiğinde tuvaletlerin de sizin için uygun olmadığını gözlemlersiniz. Mehmet abinin ofisini inceledim tamamiyle engellilere uygun, ölçü odalarına erişim için 4-5 basamak var, merdiven çıkamayanlar için lift sistemi oluşturmuş. Tuvalet ise tekerlekli sandalye kullanıcıları için tasarlanmış. Beklerken de sıcak çay ile birlikte tv izleyebiliyorsunuz. Ben beğendim, tavsiye ederim.

Adres: Molla Gürani Mah. Gureba Hastanesi Cad. No:12/A Fatih

Telefon: 0212 533 56 65-530 71 16

"bioaktif" Aktif protez çok iyi tavsiye ederim

Üst Alt