Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul ya da Sakarya'da skolyoz için önerebileceğiniz bir doktor var mı?

salih2956.

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim doğuştan beri skolyoz oldugum söylenmiş aileme ama aileme hiç tedavisi var baktım denmemis bu senede ben hep bel ağrısı sırt ağrısı için gittim kas gevşetici verip yolladılar

Sakarya devlet Hastanesi'ne gittim film çektirdi senin ileri derecede skolyozun var ameliyat olman gerek dedi zaman kaybetmeden bu ameliyatı olan biri varmı bazıları ortapedi git bazıları beyin cerrahina git diyor forumlarda iyice kafam karıştı bu arada ben kalp pili hastasıyım Akbank tekaud sandığına bağlıyım ve çok riskli ameliyat deniyor

bugünde akbankda ağrım var diye doktora indim oda bu yaşta ameliyat olmaz küçükken olunuyor falan dedi çok ilerlemisse olur kendi elle muayene yaptı bence o kadar ameliyatlık eğrilik yok dedi özelde olabilirim akbankla anlaşmalı olan devlet hastaneleri gün vs beklemek istemiyorum Sakarya'da ki doktor bekleme dedi

İstanbul Sakarya olarak onerebileceginiz doktor ve ekibi iyi olan doktor varmı tehlikeli bir ameliyat deniyor ve bende kalp pili olduğu için çok tereddutluyum

Merhaba, çok geçmiş olsun. Ben 24 yaşında iken 2009 yılında Kayseri’de Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olan Prof. Dr. Şevki Erdem’e ameliyat olmuştum. Kendisi bildiğim kadarıyla şu an İstanbul’da özel bir hastane bünyesinde hizmet vermekte. Kesinlikle tavsiye ederim, alanında çok iyi bir doktor. Ameliyat olalı neredeyse on yıl olacak ama bugüne kadar hiçbir ağrı, sıkıntı çekmedim. Ameliyattan sonraki bir ay ameliyata bağlı şiddetli ağrılar olabiliyor, buna hazırlıklı olmalısın lakin ondan sonraki süreçte iyi ki ameliyat olmuşum diyeceksin inan bana.

Kalp pili kullanıyor olman ameliyat için bir risk yaratabilir. Bir Kardiyoloji uzmanına görünmende fayda var. Gerekirse ameliyatına bir Kardiyoloji uzmanı da girer. Ben şahsen kendisiyle bir görüş derim. Pendik / İstanbul’da olması lazım. Tekrar çok geçmiş olsun.

Taz

Çok teşekkür ederim bı kaç doktora görünmek istiyorum cengiz kuday önerildi bide pazartesi ona gidicem inşallah bu doktorda giderim ozeldemi acaba?

salih2956
Rica ederim ne demek. :) Özelde olması lazım.

şevki hoca özel hastanede pendik kurtköyde fakat ameliyat ücreti çok pahallı muayene geçen yıl 250 tl idi. Taz

mühendisbey Doğrudur, kendisi daha önce Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde idi. Ben de o zamanlar ameliyat olmuştum. Daha sonra bu “Tam Gün Yasası” olayları falan çıkınca mecburen ayrıldı. Önce Kayseri’de özel bir hastane bünyesinde çalıştı daha sonra da İstanbul’a geçti. Devlet şimdi yanlış politikalar nedeniyle kaçırdığı doktorları tekrar kamuya dönmeleri yönünde çalışıyor ama iş işten geçti bir kere.

Taz

Geçmiş olsun bende haftaya Şevki Erdeme skolyoz ameliyatı olacağımda sırtın görüntü olarakta tamamen dümdüz oldu mu yada 10 sene geçmiş hiç problem yaşadın mı hala skolyozdan kaynaklı herhangi bir ağrın oluyo mu yada eskisi gibi eğilebiliyo musun , çabuk yorulma filan oluyo mu nasılsın? Çok soru sordum ama benim için çok önemli umarım görürsün

Üst Alt