Merhabalar
Rporumu daha dün aldım %55 süresiz
Kalp ve damar hastalıgı oldugu için aldım
Aile çalışma ve sosyal politikalara bugün başvurdum kimlik için yardında iett istanbul kartı için basvurı yapıcam
Merak ettigim bazı olaylar var cok fazla sayfa vardı okuyabildigimi okumaya calıstım
İett istanbul kart ücretsiz kart ile;
İett otobüslerine
Vapurlara binebiliyorum
Tcdd ve hava şirketlernde indirim oluyor bilet alırken
Marmarayda ücretsizmi oluyor ?
Teleferikler piyerloti taksim bunlarada ücretsiz kartla binebilirmiyim?
Belediyelerin konteynır wc leri oluyor akbil basılan onlardanfa geçebiliyormuyum?
Birde şimdi böyle yerlere binerken sürekli kartımı sorucaklarmış gibi geliyor çünkü engelim kalp ve damar oldugu için dışarıdan hiç bişeyim yokmuş gibi görünüyoe yaşımda 23 böyle sürekli sorulursa ne yapmam lazım ne demem lazım birazda sinir var
Birde böyle baska nelerden faydalanabilirim
Araştırdıgıma göre mtv indirmi var ama aracım normal araç oldugu için engellimle alaklı araçta bi aparat olmadıgı için faydalanamıyorum, işsizim bunlar benim için önemli
Rporumu daha dün aldım %55 süresiz
Kalp ve damar hastalıgı oldugu için aldım
Aile çalışma ve sosyal politikalara bugün başvurdum kimlik için yardında iett istanbul kartı için basvurı yapıcam
Merak ettigim bazı olaylar var cok fazla sayfa vardı okuyabildigimi okumaya calıstım
İett istanbul kart ücretsiz kart ile;
İett otobüslerine
Vapurlara binebiliyorum
Tcdd ve hava şirketlernde indirim oluyor bilet alırken
Marmarayda ücretsizmi oluyor ?
Teleferikler piyerloti taksim bunlarada ücretsiz kartla binebilirmiyim?
Belediyelerin konteynır wc leri oluyor akbil basılan onlardanfa geçebiliyormuyum?
Birde şimdi böyle yerlere binerken sürekli kartımı sorucaklarmış gibi geliyor çünkü engelim kalp ve damar oldugu için dışarıdan hiç bişeyim yokmuş gibi görünüyoe yaşımda 23 böyle sürekli sorulursa ne yapmam lazım ne demem lazım birazda sinir var
Birde böyle baska nelerden faydalanabilirim
Araştırdıgıma göre mtv indirmi var ama aracım normal araç oldugu için engellimle alaklı araçta bi aparat olmadıgı için faydalanamıyorum, işsizim bunlar benim için önemli