Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul için kayıp engelli ulaşım kartımı nasıl yenilerim?

tamertezel

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar.%44 lük oran ile yaklaşık 1.5 sene önce iett den ücretsiz ulaşım kartı almıştım.taşınma esnasında kartım ve heyet raporum kayboldu.ancak kimliğimde de engelli olduğum belirtiliyor.sadece kimlik ve foto ile iett ye başvursam olurmu?

eski kartı ve yada rapor istiyorlar.aldığın yere git raporun aslı gibidirini iste öyle gidersen daha iyi..kayıp olduğunu bildir iett,ye

Avcılar, Yenibosna, Bakırköy, Bahçelievler gibi büyük ilçelerde metrobüs duraklarında seyehat kart büroları mevcut. Rapor ve kimlik fotokopisi, ve 1 adet vesikalık resim ile bu bahsettiğim yerler yakınsa sana git başvur anında verirler bende kayıp etmiştim hemen gidip aldım eski kart sistemden silindi.

kimliğimin arkasında %44 özürlüdür yazıyor zaten.bu yeterli olmazmı?

Yeterli oluyor zatem sistemde sizin raporunuz görünüyor sadece 10 tl para alırlar.

Üst Alt