Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi

mssql

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
Başvuru tarihi : 10-02-2013 te şahsi başvuru yaptım. 04-04-2013 tarihine randevu verdiler.Aynı gün 9 bölümü gezdim.Ben kalp ile sıkıntılardan dolayı gitmiştim.Gezdiğim bölümler ;dahiliye , genel cerrahi, nöroloji, ortopedi, fizik tedavi, göz, kbb, psikiyatri, kardiyoloji.Tüm poliklinikleri gezmem 08:40 başlangıç , 11:45 bitiş.Öğleden sonra 13:00 da kurul toplanıp birlikte tekrar çağırıyorlar ve işiniz bitiyor.20 gün sonraya randevu veriyorlar gidip alıyorsunuz.Fakat ben 5 gün önce aradım hazır gel al dediler aldım.Hiç bir ücret ödemedim.Doktorlar gayet ilgililer fakat rapor bölümündeki görevliler dilekçedeki ibarelere göre yapmamakta direniyorlar.

Kardiyoloji : % 45
Dahiliye : % 10
Formüle göre % 51 rapor aldım.

Giderken yanınızda mutlaka rapor, tahlil , eko gibi verileri götürün.Bunların birer fotokopisini alıyorlar.
Sonuç olarak kimlik için aldığım raporumla;
Vergi indirimi için başvurdum.Görevli 1 ay başvurularını vermişler yani başvuru tarihine 4 ay koymamı söyledi.(Noter onaylı suret ile ) (Cevizlibağda yeşilkunduranın 7. katı )
Özlük kimlik kartı için başvurdum.20 gün içinde alacağım.(Aslı gibidir hastane başhekim onaylı)(MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ TOPLUM MERKEZİ Ataşehir-İstanbul)
İett ulaşım kartı aldım. (Raporun aslını gösterip geri aldım)(Kadıköy - Hasanpaşa )
İşkur kaydı yaptırdım.(Raporu tarayıp sisteme soktular rapor vermedim.) (Kadıköy-İşkur )

Yani sonuç olarak bunların tamamını kimlik kartı alabilir ibareli raporla yaptım.

Bugün ikinci iyi örnek okumuş olduk. Dilerim hastane çalışanları akıllı, saygılı ve vicdanlı tutumlarına devam eder.

Üst Alt