Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Anadolu yakasında AFO yapacak medikal önerisi..?

uğuracar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar acil İstanbul anadolu yakasında alçı ile ölçü alarak afo yapan bir yer lazım. Daha önce Kadıköy'de nesa ortopedi vardı, çarşamba gününden beri 3 kere yaptılar olmadı, sonuncusu ayağımı eve elene kadar mahvetti.Memur olarak atananlardanım iş başlayacak yürüyemez oldum. Acil yardım..

Hazır karbon afolar işine uymazmı.

kardeşim kurtköy emsey hospitali şiddetle tavsiye ederim. faydası olurmu olmazmı bilemem o Allahın taktiridir ama hekimleri muhteşemdir memnun kalırsın....

Faruk34 karbon afolar pahalı,

Sedatgedik emsey hospital işim doktorluk değil, uzun süredir afo kullanıyorum. ama tavsiyeni aklımda tutucam

Karbon ofolar ortalama 1000 ila 1500 tl, karbon afoların ömrü uzundur, daha dinamik olursun, işede başlıyacağım diyorsun bence iyi düşünün.Sizin yaptıracağınız ofo ne kadar, isteklerinizi karşılıyormu.

işe başlayayım, karbon afo alacam, fakat şimdi plastik olanı lazım. Otto backde ar sordun. 1750 tl teki, çilfti 3500. Walk on almayı düşünüyorum. diğer karbon afo modelleri sert geldi bacaklarım güçlü değil. Sen afo kullanıyor musun

2 afo için fiyat yükseliyor, ben tek ayak hesap ettimBen tek ayak için .walk- on kullanıyorum 5 senedir memnunum.Şikayetim ,sol ayak bileği omurilik tümörune bağlı hareketsiz .

Bu tür şeyler denemeden alınmaz.Atıyorum ayak numarası 44 ise afo da 44 olmalı.Ben afoya kullandıkca değişiklik yaptım ustteki cırcıtı iptal ettim daha yumusak bir şeyle destekledim.sağlam hafif esnek bir malzeme ,bu malzemeyi uzay gemilerinde kullanıyorlar maddesi pahalı.

doğru diyorsun, öylesine 46 numara vardı orda onu denrdim o kadar benim ayak 43 :)

Üst Alt