Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İspark'ın engellilere yaptığı ayıp!

mad men

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bugün işpark'a gittiğimde ruhsatında engelli aracı olmayanlardan para almaya başlamışlar. Ve benden de aldılar. önceden güzelce kaydettirip 2 saat ÜCRETSİZ PARK EDEBİLİYORDUK.

Fakat ocak 2016 belediye meclisinin kararıyla bu olay değişmiş. Uygulama kaldırılmış. Sadece engelli arabası olma şartını koşmuşlar. Size de denk geldi mi ? HAKSIZLIK DEĞİL Mİ ?

Son düzenleme:
senin aracın nasıl bir araç ki ? Normal bir araba mı ?

ispark şu anda ruhsatında engelli aracıdır yazmayan herkesi ücrete tabi tutuyor.

Benim araç engellidir ruhsatlı. Ücretsiz faydalanabiliyorum.

ozi82

hocam önceden ruhsat olayı yoktu. yeni çıktı. sizin engel oranınız nedir ?

%80 oran ama oranla da alakası yok, aracın engelli aracı olacak. yoksa kabul etmiyorlar işte. öyle olması için de ruhsata engelli yazması gerekiyor.

ozi82

hocam nasıl işlettiniz ? yani yüzde 80 olarak kabul ettiler mi ?

dediğim gibi raporun bir önemi yok, adamlar ruhsata bakıyor. raporun olmasa da ruhsatla kayıt yaptırabiliyorsun.

İşlemi yapmadan önce telefonla trafik şubeyi arayıp bilgi aldığımda 120 tl civarı ücret alındığını tarafıma ilettiler....

engelli aracınız varsa hiç bir ücret ödemiyorsunuz. diğer şartları bilemem tabi ki.

slm ben 05 05 2014 de ruhsat ve ehliyetin fotokopisini ispak genel merkeze fax cektim bi sorun yok

Üst Alt