Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşpark'a aracımı kaydettirdim.Önceki borçlarım silinecek mi?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
İspark'a engelli aracımı kayıt ettirdim, borç sorgulama da borcum çıkıyor. Kayıtlı aracın evel ki borçları silinir mi ?

hiç merak etmeyin borç hiç bir şekilde hiçbiryerde karşınıza çıkmaz sadece isparkta çıkar isterseniz dilekçe verip silinir silinmezsede sorun olmaz benim başıma geldi

Araç muayenede karşıma çıkmaz mı diyorsun ? Öyle diyorlar sorayım dedim.

H sınıfı ehliyetimde ''otomatik vitesli araç kullanır'' yazıyor ve ben butun otomatik araçları kullanıyorum. Kendi üzerime tescilli aracımı kaydettirebilirmiyim?

Engelli ruhsatlı mı aracınız o zaman kayıt oluyor.

Satın almadan önceki borçlar noter satış belgesiyle siliniyor.Fakat araç sizin iken tahakkuk eden borçlar silinmiyor.Bizzat denedim, eski borçları sildiler, yeniler bende.
Bu arada kayıtlı olsanız bile, giderken görevliye araç çıkışını yaptırın yoksa süre dolunca para yazıyor.

Kayıt olduğum halde 4 tl eklenmiş borcuma nasıl iştir anlamadım gitti. Birde otoparktan çıkış yaparken mi bildirecez. Bu kolaylık değil zorluk olmuş.

Otopark'a girişte sisteme işlerler, çıkışta bir ödeme talebi olmaz.

O 4 tl belki eski borçlara istinaden gecikme faizidir.

Gecikme faizi olamaz.Dün İspark otoparkına girdim 2 saat sonra çıktım demek ki çıkış bildirmek zorunluymuş. Bu kolaylık değil zorluk olmuş resmen. Uğraştırıp duruyorlar. Dilekçe yazıp yada imza toplayıp çıkış olayını iptal ettiremezmiyiz ?
O kadar kalabalık otoparklar var ki girişi-çıkışı ayrı oluyor yeniden girişe dönmek imkansız olabiliyor.

Üst Alt