Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hiç merak etmeyin borç hiç bir şekilde hiçbiryerde karşınıza çıkmaz sadece isparkta çıkar isterseniz dilekçe verip silinir silinmezsede sorun olmaz benim başıma geldi
H sınıfı ehliyetimde ''otomatik vitesli araç kullanır'' yazıyor ve ben butun otomatik araçları kullanıyorum. Kendi üzerime tescilli aracımı kaydettirebilirmiyim?
Satın almadan önceki borçlar noter satış belgesiyle siliniyor.Fakat araç sizin iken tahakkuk eden borçlar silinmiyor.Bizzat denedim, eski borçları sildiler, yeniler bende.
Bu arada kayıtlı olsanız bile, giderken görevliye araç çıkışını yaptırın yoksa süre dolunca para yazıyor.
Gecikme faizi olamaz.Dün İspark otoparkına girdim 2 saat sonra çıktım demek ki çıkış bildirmek zorunluymuş. Bu kolaylık değil zorluk olmuş resmen. Uğraştırıp duruyorlar. Dilekçe yazıp yada imza toplayıp çıkış olayını iptal ettiremezmiyiz ?
O kadar kalabalık otoparklar var ki girişi-çıkışı ayrı oluyor yeniden girişe dönmek imkansız olabiliyor.