Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur'un toplum yararına çalışma programı hakkında bilgisi olan var mı?

ackurt19

Üye
Konular
88
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar beni bugün işkur dan aradılar.Toplum Yararına Çalışma Proğramı kapsamında 9 ay çalıştıracaklarmış.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı.Süreç
nasıl işliyor.Prosödür nasıl.Bilgisi olan varsa cevap bekliyorum...

TYÇP kamu kurum ve kuruluşlarında temizlik ve diğer işlerde çalıştıracaklar. SSK priminiz tam yatacak asgari ücret maaş alacaksınız örnek veriyorum bizim okulda 5 kişi görevliydi geçen sene ve temizlik işlerine bakıyorlar dı.

ben belediye de işe başlayacağım.gerçi müracaat etmedim daha ama beni hangi işlerde çalıştırırlar acaba.

Göreve başlayacağınız Kuruma gidip sorabilirsiniz en net bilgiyi oradan alabilirsiniz. Biz ne desek boş

Bu konu hakkında danışmanından bilgi alabilirsin. Nasıl herkesin aile hekimi varsa, iş kurumunda da her işsizin bir iş ve meslek danışmanı var. Danışmanınla irtibata geçebilirsin.

Üst Alt