Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur'un mülakatına çağırılanların soyadları aynı. Torpil yapılıyor!?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
MİLLİ EGİTİM MÜDÜRLÜGÜ KAMU ÖZÜRLÜ ALIM İLANI (GAZİANTEP)

03/05/2012 tarihinde işkur kamu 'ya mulakatla 4 tane engellli alıyodu.
07/05/2012 tarihinde bas vurdum ve bugun sonuçlar aciklandı

sadece mulakata 10 davet edildi .
kasim yıldırım
hasan yıldırım isimleri cok dikatimi cekti :(

ve 7 sırada ki kişi nin ismi ise Mustafa ÖZÇİÇEK diye biri dogum yeri BOŞ bırakmişlar

arkadaslar kendimi cok kötü hisediyorum morelim o kadar bozuk ki bizim kimsemiz yok torpilimiz yok. 4 ay ÖMSS caliştik

o cok iyi olur dedim ondanda bir sonuç alamayacam böyle giderse :(

suan ölmeyi bile düsünüyorum .!!

salla gitsin mucadeleye devam yılmak yok bu dunyaya keyif sürmeye hiç kimse gelmedi peygamberler bile 4 ay eğitim için uykusuz gunlerim oldu 1 saat daha neler neler onun için umutsuzluk olayını berataraf edince heyat neşe getirir yılmak yok yola devam herşeye rağmen

Derdimi dinledim , derdimden iğrendim .. Onun derdini gördüm , derdime imrendim ..

Dünüme , bugünüme , yarınıma hamd olsun..!

Diye bir söz vardı büyük bir istekle paylaşmak istedim..
Şahsen,kendini sağlık yönünden iyi hissediyorsan(tabi ki engelliyiz her nekadar iyi olamasak da şuanki durumundan bahsediyorum)ağrı,sızı,ameliyatlar vs. Yani en azından şuan pc başında durabiliyorsan süper olamasan da iyisindir demektir.Yani söylemeye çalıştığım şey kısaca hayat sadece iş üzerine kurulu değil.Kimse de direk herhangi bir işe giremiyor.Henüz ÖMSS açıklanmadı.Açıklanmasını bekle.Eğer olmazsa atanamazsan KPSS'ye girersin şuan hala ders çalışmaya devam edebilirsin.

Ayrıca kazanamasan da her şey bitmiş değil.KAMU olmasa da ÖZEL iş yerleri alım yapıyor.Yine alım olacaktır tekrar tekrar başvur..O da olmazsa önünde kocaman 2 yıl var.Bu süre zarfında çalışıp diğer olacak ÖMSS'yi kazanabilirsin..

Ölmek istemek de nasıl bir düşünce ? O kadar şey yaşadık -yani kendi adıma- ki sen de yaşamışsındır sanırım.O kadar şeyi atlatalım ama sonunda ölmeye mi karar verelim ? Eee ne diye o kadar ameliyat geçirdik ozaman

boşver kardeş hayatına ba sen allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez bu dünyada torpil yapanlar öbür dünyada ne yapaaklar bakalım allah herkse bir kapı açar

Umut bıttıgı yerde yenıden baslarmıs. Allah saglık sıhhat versın gerısı er gec olur elbet.

Üst Alt