Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkurun kamu ilanlarına başvurmak!?

Konular
24
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar işkura internet üzerinden başvurular yapıyorumda şimdi kamu yada özel iş gücü taleplerinde adres yada ikamet bilgisi eşleşmedi deyip başvurumu kabul etmiyor! bu durumda ikamet adresim dışında başvuru yapamıyormuyum! şimdi ben bir kamuda işbaşı yapmış olsam edirneden karsa bütün ülke benim vatanım. hemen tası tarağı toplar görev yerine giderim. işkur niye bunu engelliyor! yada bilmeden benmi kendi kendimi engelliyorum? varnı bunun bir çözümü???

Evet, ancak ikamet adresine yakın yerlere başvuru yapmaya izin veriyor işkur. Sen esas sakat statüsünde olmayan bir işe başvurmayı dene bakalım, ne olacak!?

evet denedim ama şu uyarıyı verdi!

Başvurunuz gerçekleşemedi muhtemel nedenler: 1-Adres Kayıt Sistemindeki adresiniz(Nüfus müdürlüğünde kayıtlı adresiniz) ile ilanda yer alan "Tercih edilen ikamet ilçeleri" uyuşmamaktadır. 2-Adres kayıt sisteminde(Nüfus müdürlüğünde) adresiniz yok veya eksik bilgiler içermektedir.

tercih edilen demiş ilanda belirtilmiş o iller/ilçeler dışında ikamet edenlerin kayıtları kabul edilmez.

Ama sen ikametgahını alırsın o il/ilçe neresiyse gider başvurunu yaparsan engel ortadan kalkmış olur.

o da çok uzun iş be arkadaşım! ikamet değiştimi bir sürü yere bildir çok sıkıntılı olur öyle!

Üst Alt