Şimdi bugün yaşadığım olayı aktarıyorum bilen arkadaşlar gerekli kurumlara nasıl bir yazı yazacağımız hakkında bilgisi olanlar,fikirlerini paylaşırlarsa benim gibi böyle sorunlarla karşılaşmaması adına,faydalı olur diye düşünüyorum,şimdi ilk önce kurumdan bana gelen emaili buraya yazıyorum, iyi günler emre bey sakarya il milli eğitim müdürlüğünün önlisans mezunu engelli büro işçisi talebi bulunmaktadır, kpss puanınız varsa, sistemden başvuru yapabilirsiniz, eğer sorun yaşarsanız direkt bana ulaşın,Sakarya çalışma ve iş kurumu il müdürlüğü danışmanlık ve işe yerleştirme servisi...Bende bunun üzerine işkura gittim kpss sınavına girmedik ömss sınavına girdik, engelli işçi alınacaksa niye kpss sınavı isteniyor dedim, oda üst müdürüne danıştı bize gelen talimat bu diye geri dönüş yaptı, yani kısacası ben müracat yapamadım,kpss ye girmedim diye, memur bayan yetkili mercilere yaz diye tavsiyede bulundu,bimere çalışma ve sosyal,cumhurbaşkanlığına filan ömss ye girmişsin ama kabul olmuyor diye güzel bir şekilde kendini ifade et, böyle bir bidaha yaşanmasın diye, sizce nasıl bişe yazmalıyız, herkez yazsınki böyle şeyler yaşanmasın birdaha, bilseydim kpss yede girerdim, ömss fayda etmiyor demekki,