Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur'dan gelen mesaj ve kurumlar arası sorun için nereye başvurmalıyım?

KuZGuN

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Şimdi bugün yaşadığım olayı aktarıyorum bilen arkadaşlar gerekli kurumlara nasıl bir yazı yazacağımız hakkında bilgisi olanlar,fikirlerini paylaşırlarsa benim gibi böyle sorunlarla karşılaşmaması adına,faydalı olur diye düşünüyorum,şimdi ilk önce kurumdan bana gelen emaili buraya yazıyorum, iyi günler emre bey sakarya il milli eğitim müdürlüğünün önlisans mezunu engelli büro işçisi talebi bulunmaktadır, kpss puanınız varsa, sistemden başvuru yapabilirsiniz, eğer sorun yaşarsanız direkt bana ulaşın,Sakarya çalışma ve iş kurumu il müdürlüğü danışmanlık ve işe yerleştirme servisi...–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––Bende bunun üzerine işkura gittim kpss sınavına girmedik ömss sınavına girdik, engelli işçi alınacaksa niye kpss sınavı isteniyor dedim, oda üst müdürüne danıştı bize gelen talimat bu diye geri dönüş yaptı, yani kısacası ben müracat yapamadım,kpss ye girmedim diye, memur bayan yetkili mercilere yaz diye tavsiyede bulundu,bimere çalışma ve sosyal,cumhurbaşkanlığına filan ömss ye girmişsin ama kabul olmuyor diye güzel bir şekilde kendini ifade et, böyle bir bidaha yaşanmasın diye, sizce nasıl bişe yazmalıyız, herkez yazsınki böyle şeyler yaşanmasın birdaha, bilseydim kpss yede girerdim, ömss fayda etmiyor demekki,

işkur sistemi hala kpss puanıyla engelli alımına yöneliyor.önümüzdeki günlerde bu hatadan döneceklerine eminim.tabi bu da biraz bize bağlı gerekli dilekçelerle şikayette bulunmalıyız ve bizi ömss sınavına göre yerleştirmelerini sağlamalıyız.

ilana sadece Kişisel Durumu "Özürlü" olanlar başvurabilir.

Bu işgücü istemi, İŞKUR'un ŞİŞLİ HİZMET MERKEZİ biriminden ilan edilmiştir.​
ACTAVİS İLAÇLARI A.Ş.
Son Başvuru Tarihi: 02.06.2013
Genel Şartlar ve Notlar
***FİRMAMIZA TANITIM SORUMLUSU, ÜNİVERSİTE VEYA YÜKSEL OKUL MEZUNU SAĞLIK SEKTÖRÜNDE VE SATIŞ KONUSUNDA TECRÜBELİ SEYAHAT ENGELİ BULUNMAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR (ZİHİNSEL VE RUHSAL RAHATSIZLIĞI OLANLARI GÖNDERMEMENİZ RİCA OLUNUR***

Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim (Yıl) Deneyim (Ay) Öğrenme Türü
Büro Memuru (Genel)

Kişisel Bilgiler
Cinsiyet Yaş Aralığı Boy Aralığı Kilo Aralığı
Kadın 18 - - -
Erkek 18 - - -

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi :

Çalışma Adresi Bilgisi
Yer : Yurtiçi
Çalışma Adresi : 34330 ŞİŞLİ
İSTANBUL / TÜRKİYE
Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEŞİKTAŞ , SARIYER , ŞİŞLİ , KAĞITHANE

İrtibat Bilgileri
Adı Soyadı :
Ünvanı :
Telefon No : 0212 316 67 00
E-Posta :

Diğer Bilgiler
İşveren Türü : Özel
Toplam Açık İş Sayısı : 4
İş Sözleşmesi Tipi : Belirsiz Süreli (Daimi)
Çalışma Şekli : Tam Süreli
Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İşgücü ilanında aranan şartların tamamını taşıdığımı, aksi taktirde sorumluluğun tarafıma ait olacağını, ilan şartlarını taşımıyor olmama rağmen beyanım nedeniyle işverene gönderilmek üzere oluşturulan nihai liseye girmiş olmam halinde Kurumun nihai listeden çıkartma yetkisi bulunduğunu kabul/taahhüt ederim.

* Kamu taleplerine başvuru yaparken sitemize üyelik başvurusu sırasında beyan ettiğiniz adres ile Adres Kayıt Sisteminde yer alan adresiniz farklı ise Adres Kayıt Sistemindeki adresiniz dikkate alınacaktır.

Önyazı Ekleme
Kapak mektubu özgeçmişinizi kişiselleştirmeye yarayan bir araçtır, iş alımı ile ilgilenen kişiye yalnız bir özgeçmişten çok, ona hitaben yazılmış bir mektup iliştirilmiş bir özgeçmiş daha kişisel ve sıcak gelir, bu yüzden de olabildiğince dürüst ve içten olmaya özen gösterin. Klişeler kullanmaktan uzak durun ve özgünlüğünüzü koruyun.
Başvuru Önyazınız :

Türkiye İş Kurumu © 2006

Üst Alt