Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben işkur'a kayıtlı olmak ıstıyorum ne ıstıyolar?.. çalışıyorum özel sektörde ve işkura gıdıpte kayıtlı olsam neolur? işten ayrıldığım zaman iişkurda kayıtlı yaptığımda bana iş mı bulacaklar
enis bey is kura engelli olarak kayit yaptirmak istiyorsan yuzde 40 raporun olmasi yeterli is konuna gelince kayit oldugun zaman engelli is ilanlarini takip edecen sana uygun is hangisi ise ona basvuracan mulakatta gidersin iki tarafta olumlu olursa engelli kadrosuna ise basliyabilirsin is kurun sayfasini takip etmen gerekiyor kaydini yaptir istersen
Bende pazartesi günü %50 raporumu aldım işkura giderek raporumu verdim aynı gün.Çarşamba gününden itibaren de işlere bakmaya başlamıştım 2-3 yere randevu alıp giderek form doldurdum bugün başvurduğum ankara gordion avmde cinemaximumda fuaye elemanı olarak başlamam için aradılar işe başlangıç evrakları istediler bir anda gelişti herşey
Valla 10 gün oluyor sanırım bir sürü evrak imzaladım bankadan maaş için iban açtırdım evraklar işleme girmemiş daha engelli kadrosundan işe girmek bu kadar uzun sürüyormu merak ettim doğrusu.Ankarada sıhhıyeden işkur işlemlerimi yaptırmıştım.