Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur'a kaydım var. Kendim bir iş buldum. İşkur'a müracat etsem o işe gönderirler mi?

mehmet-41

Aktif Üye
Konular
85
Reaksiyonlar
56
arkadaşlar işkura engelli olarak kaydım bulunmakta bu gün mesleğime ve tecrübeme göre bir iş buldum ancak bu iş normal kadro acaba işkur o işyerine gönderir mi firma ile görüştüm ama işkura müracat edin dediler.

cevaplarınızı bekliyorum

İş kura gitmene bile gerek yok bulduğunuz iş, sizi engelli kadrosunda işe alıyor ise hemen iş başı yapın derim.

bulduğum iş normal kadro ve benim mesleğime tecrübeme uyuyor işkurda engelli olrak kaydım var nasıl olacak

eğer işyeri senınle çalışmak ıstıyorsa şartlar uyuyorsa sonra işkura dakı o şirketle ilgilenen vatandaşa şu şirkette işe gireceğim diyeceksın onaaylandıkdan sonra yenı ısın hayırlı olsun kardeş şahsen ben öle bir yol izlettırmışlerdı. anlıyacan danışıklı döğüş misalı

direkt girip işe başlayabilirsiniz raporunuzu göstermenize bile luzum yok

kimsenin onaylamasına gerek yok .Kimseye sormanada gerek yok.
İş yeri seni istiyosa durumun engeli olsada olmasada başlarsın

normal kadro bile olsa, işyerine söyle engelli kadrosundan değerlendirip sigortanı öyle yatırsınlar. onlarında işine gelir bu durum zaten. zorluk çıkaracakları bir durum yok yani.

Üst Alt