Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR ibareli raporu memur alımı başvuruları, atamalar için kullanabilir miyim?

Karaaslan

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Değerli site yöneticileri ve sevgili arkadaşlarım,aldığım raporun (Çalıştırılamayacağı İş Alanları:Değerlendirilmedi) ve (Raporun Kullanım Amacı> Diğer: İŞKUR'a Verebilmek Amacı İle) bölümlerindeki ifadelerin kamuya memur alımı olduğu zaman başvuruda veya girişte ayrıca sınavda yeterli puan alındıktan sonra atamada bir sorun oluşturur mu? Yani bu raporu sadece yazılan kullanım amacının dışında kullanabilir miyim? Bir sorun oluşacaksa eğer önceden tedbirimizi nasıl alabiliriz onu da sormuş olayım.Not:Aşağıdaki mesaj da umarım çözüm için katkı sunar.Allah'a emanet olun.
Sayın Hüseyin KARAASLANÇukuova Ünüversitesi Balcalı Tıp Fakültesi Hastanesinden almış olduğunuzrapor İşkura verilmek üzere tanzim edilmiş olup, ilgili kuruma müracaatınızdaistenilen şartları taşıyıp taşımadığına karar verecek olan merciiİşkurdur. Bilgilerinize rica ederim. Mersin Sağlık MüdürlüğüBasın ve Halkla İlişkiler Birimi

evet başvurabilirsin herhangi bir sorun yok benim raporumda işkur sevkiyle alındı ve ben başvurdum

Sağlık Raporumla İlgli Tereddütlerim

Değerli forum yöneticileri ve sevgili aradaşlar,öncelikle merhabalar,bir takıntımı paylaşmak ve doğru bir bilgi alarak rahatlamak istiyorum.Çukurova Üniv. Balcalı Hast. % 40 oranında rapor aldım.Raporum "İŞKUR"a verilmek amacıyla şeklinde yazıldı.Ayrıca çalıştırılmayacak iş alanları bölümüne "DEĞERLENDİRİLMEDİ" denildi.Teşhis:"POLİNÖROPATİ+YAYGIN ANKSİYETE BOZUKLUĞU" olarak konuldu.Bir de rapor "SÜREKLİ" özellliğine sahip.Demem o ki,böyle bir raporla hala beklediğimiz özürlü memurluk sınavına başvursam sıkıntı olur mu?Şimdiden bir takıntıdır almış beni.Bürokrasi,formalite gibi klasik devlet incelemelerine takılırmıyım?Raporu geçen ağustos ayında aldığımı ekleyeyim.Ne dersiniz bu tür şüphelerimin gerçekleşme olasılığı var mı?Yoksa ben boşuna mı kuruntu yapıyorum.Allah'a emanet olun...

tecrubeme dayanarak;
iş kur sevkıyle aldığım raporla..kamuda işe girdim calısıyorum.....
iş kur sevkıyle aldıgın rapor gececeği yerler...başvurdugun yerın kuralarına tabi biraz...
iş içinse şu an için prob olmaz...iş kur sevkiyle gitdiğin bir yer..iş kuru yok sayıp senden ayrıca rapor istemez...isteyemez......
ucretsız tasıma vs.ıcınde aynı raporu kulana bılırsın, gecerli olur...
ama vergi indiriminde gecmez.....
asıl sorun yeni acılacak engeli kpss için ise..şuanadan bir şey soylemek zor...evet de olabılır hayırda....
ama bir hatırtlatma.....2010 kasımından önceki sureki veya degıl...artık eskı tarıhlı sayılmakta.

merhaba işkur aracıılığıyla alınan raporlar işe girmede sorun cıkarmaz yalnız bazı kamu kurumlarında çalıştırıp çalıştırlamayacağı bölümlerinde çalışabilecği işler hafif işler çalışamayacağı iş alanları ağır işler die belirtilmesi istenebiliyor bu durumda sorun yaşayabilirsin gibime geliyor.örnek örnek olarak sağlık bakanlığının 2010 da yaptığı sınavı söyleyebliriz.

özürlü raporu olan hiç kimseyi..kamuda ağır işte çalıştırılamaz...
sen istesende olamaz...hepsi hafif iş kapsammında...
ağır işte çalışacak engeli kadrosu diye bir iş tanımı olma mümkünü yok...
özrüne göre ayrım olablir....
mesela gözün bozuksa..bilgisayar işi olmaya bilir..vs vs..

Üst Alt