Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur belediye Belirsiz süreli (daimi) işler ne demek?

erankarakus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kamu belediye kuruluşlarda alımlar oluyor bu alım İşkur tarafında genellikle mesleki elemanlardan veya büro işçi , büro memurlardan oluyor bende inşaat teknikeri olarak başvuru yaptım kendi alanımda 8 yıldır hiç çalışmıyorum. mesala mülakatı kazandım belediyeye girdim kendi branşımla ilgili çoğu şeyi unutmuşum.deneyim olarakda okuldan diye bir ibare var işkur alımında öyle yazıyor . baktılar 4 ay ben yapamıyorum beni çıkarma gibi sorunlar olur mu arkadaşlar konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim iyi geceler

4758 sayılı iş kanunu kapsamınca alınıyor kamu - belirisiz süreli daimi diye geçiyor. ne oluyor bu kanun

1 - düz işçimi çıkarılma korkusu olacak mı yada kadrolu işçi mi çıkarılma korkusu olmayacak mı

sen beledıyede hangı ışlerı yaptıryo sana? sınavsız mı gırdın?

Üst Alt