Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme sorunumu söylemeyip B sınıfı sürücü belgesi alsam ne olur?

hermi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
herkese merhaba. sizlere bir şey danışacaktım: ben h değilde b sınıfı ehliyet almak istiyorum. işitme kaybımı raporda göstertmezsem ve b sınıfı ehliyet alsam ileride bir sorun olur mu?:eek:

hiç bir sorun olmaz. ehliyet için rapor alırken kulağında duyma sorunu var mı diye sana sorarlar zaten yok dersin olur biter. trafik polisinin yanındayken olursa da kulağım ağrıyor dersin

:) esrarengiz yalana teşvik etmek suç değil mi

benim ehliyetim h sınıfı ancak normal araba kullanıyorum geçen hafta aşırı sürattan polis çevirdi ceza tutanağına aynen h sınıfı yazdı. araç hakkında herhangi birşey demedi.işitme engelliler kullandıkları araçlarda özel işaret olması ve en az 6 tane ayna olması gerekir.

ayrıca kullanılan cihazlar ve protezler kısmına işitme cihazı yazdırıp b sınıfı ehliyet alanlar var.

İmkanın varsa almamazlık etme yoksa benim gibi seninde burnundan getirirler.

Üst Alt