Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybı ve görme bozukluğum var. H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

gel81

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İşitme kaybı ve görme bozukluğum var. H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

ben 1998 de iş kazası gecırdım ve maaş almakdayım 2002de özurlu kart ıcın rapor aldıgımda %52 verdıler şimdi H sınfı ıcın raporda %19 ben anlamadım bu işden benım özürüm kafamdan sunta vurmasından dolayı amelıyat oldum 98 de 6.7. sınırdamarın kob dugunu ve yuzumun sag darafında tıravma oldugunu ve sureklıdır. ve sag kulak %80 işitme kaybı sag göz 2.50 sol göz 0.70 yanlız sag gözde şaşılıkvar birde sunda vurmadan dolayı sürekli cınlama sesi var beynımde ve baş agrısı hala devam edıyo agrı gesıcı kullanıyom ama 12senedır bır duzelme yok h sıfı hakkımvar mı ödv ındırımınden yararlana bılırmıyı yardımcı olursanız sevınırım saygılar.

Sürücü yönetmeliği'ne göre H sınıfı ehliyet alabilirsiniz (hatta B bile olabilir). Ama araç alırken vergi avantajından yararlanamazsınız.

Not: Bunun oranla bir ilgisi yok.

Üst Alt